Samsung zvočniki slovijo po inovacijah in izjemni kakovosti zvoka. Nova linija zvočnikov Music Frame pa ni samo tehnično napredna, ampak tudi estetsko dovršena, in je zato tudi prejela prestižno nagrado International Forum (iF) Design Award za leto 2024.

Brezžični zvočnik Music Frame HW-LS60D na prednji strani nima zaslona, namesto tega lahko v okvir namestite natisnjene fotografije ali slike, ki jih po potrebi lahko menjate. Osnovna ideja je imeti opremo za domači kino z videzom okvirja za sliko.

Music Frame ima vgrajena dva nizkotonca, dva visokotonca in dva srednjetonska zvočnika. Niz zvočnikov je zmožen predvajati zvok v Dolby Atmos načinu in uporablja Samsungovo tehnologijo SpaceFit za umerjanje zvoka v prostoru ter tako lahko zagotavlja kakovosten zvok, kjer koli sedite okoli njega. Nizkotonca delujeta od zadaj, drugi štirje zvočniki pa spredaj, kar prispeva k čistemu in naravnemu zvoku.

Lahko ga uporabljate kot samostojen zvočnik Bluetooth ali Wi-Fi ali kot del nastavitve domačega kina poleg televizorja Samsung. Dva izmed njih lahko namestite tudi na obe strani televizorja kot za stereo par ali uporabite Music Frame kot zadnji zvočnik ali celo samo kot nizkotonec. Music Frame je tudi opremljen s Samsungovo tehnologijo Q-Symphony, ki uporablja televizijske zvočnike skupaj s katero koli dodatno avdio opremo za domači kino za izboljšanje splošne kakovosti zvoka.

Brezžični zvočnik ima vgrajeno stojalo za postavite na ravno podlago, je pa tudi pripravljen za montažo na steno. Cena Music Frame HW-LS60D se bo gibala okoli 350 eurov.

Pin It on Pinterest

Share This