Novi pametni zvočnik kitajskega tehnološkega velikana je kompakten, eleganten in izredno prenosen, ter kot tak zasnovan za vsakodnevno uporabo. Posebna tkanina, s katero je prevlečeno ohišje, nudi izrazito dinamičen videz in zagotavlja, da zvočnik ne drsi iz dlani. Doseženi standard IP67 obenem zagotavlja vzdržljivost in zanesljivost delovanja med uporabo na prostem, brez vpliva na kakovost in pristnost zvoka. Zvočnik, ki zaradi tega v primeru nesreče zdrži do pol ure v globini do 3 metrov, navdušuje še s praktično višino 202 mm in širino 73 mm ob vsega 680 gramov teže. Na voljo je v črni in zeleni barvi.


Huawei Sound Joy ravno tako nudi izjemno 26-urno neprekinjeno predvajanje glasbe z vgrajeno baterijo kapacitete 8800 mAh ob možnosti njenega hitrega polnjenja. Z močjo 40 vatov bo namreč le 10 minut zadoščalo za naslednjih 60 minut predvajanja. Zaradi privlačnega videza, kompaktnih mer in izredne avtonomije baterije, je Huawei Sound Joy popolna naprava, ki jo boste z veseljem imeli to poletje ves čas pri sebi.

Čeprav sta impresivna priročnost in oblika zvočnika Huawei Sound Joy, vas bo navdušil tudi z zvokom. Tehnologija Devialet SAM, enega od treh vodilnih specialistov za zvok, poskrbi za pristno zvočno izkušnjo z minimalnim popačenjem zvoka.


Zvočnik Huawei Sound Joy je opremljen z naborom pametnih možnosti upravljanja in povezovanja za različne primere rabe. Funkcija »Shake Stereo Link Up« omogoča seznanjanje dveh zvočnikov in oblikovanje stereo zvočniške konfiguracije za impresivno zvočno izkušnjo, primerno večjim zabavam. Ravno tako je preprosto povezovanje zvočnika s pametnim telefonov. Funkcija samodejnega odkrivanja prepozna pametne telefone, tablične in prenosne računalnike v bližini, medtem ko je za začetek predvajanja največkrat dovolj že dotik naprave z ohišjem zvočnika. Po pritisku na tipko »Voice Assistant« pa lahko pošljete ukaz digitalnemu pomočniku na pametnem telefonu, pri čemer ni nujno, da je ta Huaweiev. Huawei Sound Joy je mogoče upravljati tudi prek zaslona pametnih ur Huawei Watch.

Zvočnik Huawei Sound Joy je v Sloveniji že na voljo, njegova priporočena maloprodajna cena pa znaša 149,99 evra.

Pin It on Pinterest

Share This