Prihaja nova pametna ura Redmi Watch 3, ki je zasnovana tako, da zagotavlja s kristalno čistim 1,75-palčnim zaslonom AMOLED dobro berljivost tudi pri močni sončni svetlobi. Okvir ohišja nove ure je izdelan s kovinsko obdelavo v visokem sijaju z uporabo tehnologije NCVM, kar zagotavlja vrhunski videz in občutek v dveh klasičnih barvnih različicah, črni in slonokoščeni. Poleg tega sta na voljo dva pasova posebne izdaje in več kot 200 vgrajenih digitalnih številčnic ure, ki ustrezajo vašemu individualnemu modnemu okusu in stilu.

Pametna ura Redmi Watch 3 je opremljena z GPS sprejemnikom, ki podpira pet glavnih satelitskih sistemov za določanje položaja. Za spremljanje aktivnosti ima na voljo 121 športnih načinov, vključno s šestimi samodejno prepoznanimi športnimi načini, merjenjem kisika v krvi, srčnim utripom, zaznavanjem spanja in drugimi funkcijami za spremljanje zdravja.

Z dolgo življenjsko dobo baterije zdrži do 12 dni pri običajni uporabi. Redmi Watch 3  ima vgrajen tudi HD-zvočnik in mikrofon za telefonske klice prek povezave Bluetooth z vašim telefonom. Obenem pa je tudi odporna na vodo do 5 ATM.

Redmi Watch 3 bo na voljo za 99 € prek Xiaomijevih uradnih prodajnih kanalov med koncem aprila in sredino maja.

Pin It on Pinterest

Share This