Xiaomi je v okviru globalnega dogodka predstavil svoj novi tablični računalnik Xiaomi Pad 5,Ta prenosna delovna postaja je opremljena z vrhunskimi funkcijami, ki uporabnikom omogočajo tako veliko zabave kot tudi pripomoček pametno delo.
Xiaomi Pad 5 je opremljen s funkcijami, ki bodo povečale vašo storilnost. Skenirajte vse dokumente z eno samo kamero 13 MP in jih brez težav delite s sodelavci ali sošolci. Za naravno izkušnjo pisanja ima Xiaomi Smart Pen le 12,2 g, 4096 občutljivost na pritisk in 240 Hz frekvenco vzorčenja na dotik. Xiaomi Smart Pen vključuje tudi priročne funkcije, kot so funkcijske tipke Smart Pen za hitro izdelovanje zapiskov, posnetkov zaslona ali preprosto preklapljanje med pisanjem in brisanjem. Na konferenčni klic ste pripravljeni s sprednjo kamero z ločljivostjo 8 MP, ki podpira video 1080p.Xiaomi Pad 5 ima 11-palčni zaslon WQHD+ 120 Hz, ki oživi vsebino s slikami, ki so bolj mehke in naravnih barv ter polne podrobnosti. S podporo za Dolby Vision® Xiaomi Pad 5 omogoča vrhunsko doživetje gledanja HDR in prinaša ultra žive posnetke z neverjetno svetlostjo, kontrastom, podrobnostmi in barvami, ki jih na zaslonu še niste videli. Tudi če svoje najljubše oddaje gledate dlje časa in ne glede na to, kje gledate, zaslon True Display in vgrajeni način Low Blue Light zagotavljata jasno, a varno in udobno doživetje gledanja.
Xiaomi Pad 5 je prava paša za oči in tudi za ušesa. Uživajte v bogatem stereo zvoku s štirimi velikimi zvočniki, ki nudijo glasnejši in jasnejši zvok. Poleg tega ima vgrajen Dolby Atmos® poglobljen zvok za vrhunsko zvočno izkušnjo s čisto globino.

Da bi bili v koraku s študijem, z delom, zabavo in vsem ostalim, je Xiaomi Pad 5 opremljen s 7 nm visokozmogljivim procesorjem Qualcomm® Snapdragon™ 860 z največjo frekvenco do 2,96 GHz. In da bi bili uporabniki vedno povezani, ima Xiaomi Pad 5 daljšo življenjsko dobo baterije z zmogljivostjo 8.720 mAh.
Xiaomi Pad 5 bo na voljo v dveh različicah (6 GB + 128 GB in 6 GB + 256 GB9 ter v dveh barvah, kozmično sivi in biserno beli.

Pin It on Pinterest

Share This