Xiaomi je v Mariboru odprl svojo prvo trgovino Xiaomi Store, kar je tudi njegova prva trgovina na slovenskem trgu. Novo odprta trgovina se nahaja v mariborskem Europarku, drugem največjem nakupovalnem središču v Sloveniji. Xiaomi širi svoje poslovanje v Sloveniji s strateškim ciljem ponuditi svoje pametne telefone in ostale izdelke slovenskim ljubiteljem Xiaomija.
Prek trgovin Xiaomi Store želimo vsem strankam in ljubiteljem Xiaomija omogočiti stik z našimi inovativnimi izdelki in čudovito izkušnjo pametnega življenjskega sloga. To je tudi osnovno poslanstvo Xiaomija. Najlepša hvala vsem ljubiteljem Xiaomija, brez katerih naša zgodba ne bi bila mogoča,« je ob otvoritvi trgovine dejal Goran Mudrovčić, generalni direktor Xiaomija za Slovenijo in Hrvaško.
Po podatkih Canalysa, IDC in Strategic Analytics za drugo četrtletje leta 2021 je Xiaomi dosegel izjemen uspeh na evropski ravni – je drugi proizvajalec pametnih telefonov. Hkrati je dosegel izjemno dobre rezultate na ravni srednje in vzhodne Evrope ter na slovenskem trgu. Xiaomi dolguje svoj uspeh ljubiteljem te blagovne znamke.

Pin It on Pinterest

Share This