Z novo serijo mobilnikov Xiaomi 14 je prišel tudi nov uporabniški vmesnik Xiaomi HyperOS. Serija Xiaomi 14 tako sedaj v celoti vključuje najsodobnejšo tehnologijo umetne inteligence, ki jo omogoča Xiaomi HyperOS.

Xiaomi HyperOS je na uporabnika osredotočen sistem in je zasnovan za pametni ekosistem »človek – avto – dom«. Osredotoča se na štiri glavne cilje: celovito preoblikovanje, inteligentna povezljivost med napravami, proaktivna inteligenca in varnost.Veliki modeli umetne inteligence so integrirani v različne sistemske aplikacije, kar zagotavlja poenostavljene in inteligentne funkcije. Podnapisi z umetno inteligenco omogočajo prepisovanje govorjene vsebine med videokonferenca v realnem času. Sposobnost obdelave naravnega jezika omogoča iskanje določene fotografije v zbirkah fotografij, tako da opišete, kaj iščete. Poleg tega sta na volje še funkciji umetne inteligence, ki uporabljata napredne algoritme za ustvarjanje novih portretnih kompozicij in realističnih razširitev obstoječih fotografij.

Tehnologijo Xiaomi HyperMind napravam omogoča proaktivno razumevanje potreb in ustrezno ukrepanje. Uporablja štiri zaznavne sposobnosti naprav – okolje, vid, zvok in vedenje, da se nauči uporabniških preferenc in samodejno prilagodi naprave njihovim potrebam. Če na primer prižgete luč v dnevni sobi, ko odklene pametno ključavnico, bo po učenju tega vzorca in pridobitvi soglasja ekosistem samodejno osvetlil sobo.

Pin It on Pinterest

Share This