Bliža se dan zaljubljenih! Že imate idejo za darilo? Huawei vam lahko priskoči na pomoč. Prav za to priložnost je namreč pripravil posebno ponudbo z 20-odstotnim popustom na ure Watch GT 2 Pro, Watch GT 2 in Watch Fit ter izjemne brezžične slušalke FreeBuds Pro. Vi morate torej le še pričarati romantično vzdušje s skrbno pripravljeno večerjo in vajinimi najljubšimi ljubezenskimi skladbami.
Ura velja za enega najlepših poklonov ljubljeni osebi. Ne le zaradi svoje funkcionalnosti, ampak tudi zaradi svoje estetike. Ura je namreč lahko še kako lep modni dodatek. Zlasti za Huaweieve, ki so na voljo v različnih barvnih kombinacijah, velja, da se odlično podajo k oblačilom za različne priložnosti. Z njimi boste zablesteli na gala dogodku, poslovnem srečanju, romantični večerji in tudi pri športni aktivnosti. Vsaj tako kot s svojim videzom pa navdušijo tudi s svojimi zmožnostmi.
Pametne ure serije Watch GT 2 in Watch Fit, kakor tudi slušalke FreeBuds Pro lahko uporabite v povezavi s pametnimi telefoni z operacijskima sistemoma Android ali iOS. Odlično pa se seveda vse naprave razumejo s pametnimi telefoni Huawei, kot sta Huawei P smart 2021 ali najnovejši Huawei Mate 40 Pro. Utrip ljubezni boste zato občutili brez kakršnih koli omejitev.

Pin It on Pinterest

Share This