Trgovina Xiaomi Store je po Mariboru in Ljubljani našla svoj prostor tudi v 1. nadstropju nakupovalnega središča Planet Koper v Kopru. Slavnostno odprtje tretje trgovine so pospremili oboževalci Xiaomija, med katerimi je bilo nekaj znanih osebnosti, kot so pevec Challe Salle, novinarka Kaja Časar, radijski zvezdnik Iztok Gustinčič in tekmovalka resničnostnega šova Exatlon Slovenija Eva Peternelj.

Odprtje že tretje trgovine v Sloveniji širi in krepi maloprodajno mrežo Xiaomija na slovenskem trgu. Blagovna znamka ne slovi le po pametnih telefonih, temveč tudi po široki paleti izdelkov AIoT, ki izboljšujejo različne vidike življenja uporabnikov. Ti inovativni izdelki ponujajo pametnejše načine za spodbujanje uporabnikov k aktivnostim na prostem ali za izboljšanje življenjskega sloga v zaprtih prostorih, ne glede na to, ali so ti na poti v službo, za mizo ali si pripravljajo hiter obrok v kuhinji. S temi inovativnimi tehnologijami Xiaomi zagotavlja bolj priročen, učinkovit in zdrav življenjski slog vsakemu posamezniku.

Goran Mudrovčić, generalni direktor Xiaomija za Slovenijo in Hrvaško, je poudaril, da Xiaomi hitro raste in nova trgovina v Sloveniji približuje različne naprave Xiaomija tako lokalnemu potrošniku kot širši populaciji. Pametni telefoni so še vedno zelo pomemben segment Xiaomija, vendar slednji nudi tudi širok nabor drugih izdelkov, ki so povezani v aplikaciji SmartHome.

Inovativne tehnologije za vse!
Kupci po vsem svetu cenijo kakovost in inovativne tehnologije izdelkov Xiaomi. Slednji kot mlado podjetje nenehno gradi odnose s svojimi strankami. Hitra rast v letu 2021 z močnim portfeljem izdelkov AIoT pomeni, da ima Xiaomi na trgu pomembno vlogo na področju pametnih telefonov in široke palete drugih izdelkov.

Novo odprta trgovina Xiaomi Store se nahaja v nakupovalnem središču Planet Tuš Koper, in sicer v 1. nadstropju.

Pin It on Pinterest

Share This