Huaweiev najnovejši premijski telefon Mate 50 Pro se je v soboto, 5. 11., uradno predstavil slovenskemu občinstvu na prav posebnem dogodku v trgovini Huawei Experience Store (HES) v ljubljanskem Cityparku. Poleg posebnih presenečenj za kupce ter dobre jedače in pijače, je bilo poskrbljeno tudi za odlično družbo. Novi telefon so namreč predstavile smučarka Ilka Štuhec, pevka Nika Zorjan in vlogerka Kaya Solo.
V soboto je bilo v trgovini HES resnično veselo vzdušje. Obiskovalci so lahko preizkusili najnovejše Huaweieve telefone, poleg osrednje zvezde Mate 50 Pro tudi najnovejša telefona srednjega razreda, Huawei nova 10 in Huawei nova 10 Pro, ter se tako na lastne oči prepričali o odlični uporabniški izkušnji, ki jo našteti s svojimi naprednimi funkcijami in trgovino AppGallery omogočajo.
Za dodatno zabavo pa so poskrbele Ilka Štuhec, Nika Zorjan in Kaya Solo, ki so se z obiskovalci fotografirale, jim delile avtograme in z njimi izmenjavale izkušnje o novem paradnem telefonu. Vse tri ga namreč že uporabljajo in so nad njim izjemno navdušene.

Mobilna fotografija naslednje generacije
Huawei sicer s telefonom Mate 50 Pro orje ledino na področju zmogljivosti sodobne tehnologije. Njegova kamera Ultra Aperture kot prva na svetu prinaša 10-stopenjsko fizično nastavljivo zaslonko, ki mobilne fotografske zmožnosti dvigne na povsem novo raven. Izredno široka zaslonka f/1,4 v kombinaciji s tehnologijo XD Fusion Pro in visoko občutljivostjo na svetlobo, poskrbi za primerno svetlost ter za podrobnosti v svetlih in zasenčenih področjih fotografije. Nočni način odlično zajame svetla in temna področja tudi v slabo osvetljenem okolju. Portretni način uporabi naravno zamegljeno ozadje, da motiv izstopi, medtem ko kamera s periskopskim objektivom prikaže zelo oddaljene prizore s kar 200-kratno povečavo.

Pin It on Pinterest

Share This