Skupina United Group je podpisala ekskluzivno pogodbo s podjetjem TIDAL. Telemach, vodilni ponudnik fiksnega širokopasovnega dostopa do interneta in plačljivih video vsebin ter najhitreje rastoči mobilni operater, bo tako ljubiteljem glasbe omogočil dostop do obširnega kataloga z več kot 70 milijoni skladb, tudi slovenskih in regijskih, 250.000 visokokvalitetnimi glasbenimi videi, ekskluzivnimi prenosi v živo in dogodki.
TIDAL prinaša tudi na tisoče seznamov predvajanja, ki jih pripravlja uredniška ekipa TIDAL-a, umetniki, izvajalci in glasbeni uredniki, zakulisne dokumentarne posnetke in intervjuje z različnimi glasbeniki, vključno z zmagovalci pilotnega programa platforme TIDAL Unplugged, ter poddaje in video serije, kot so Rap Radar, CRWN, Car Test in In Conversation.
TIDAL zagotavlja pretočno glasbo v najvišji kakovosti ter tako ljubiteljem glasbe omogoča izjemno izkušnjo. Na voljo je v dveh kakovostnih razredih, Premium in Hi-Fi.
Slednja nudi glasbo in video vsebine v najvišji kakovosti oziroma kakovosti brez izgub, spremljajo pa jih ekskluzivne vsebine, kot so prenosi v živo, možnosti za srečanje z ustvarjalci, originalno vsebino TIDAL in še več.
Nova storitev, ki bo v Sloveniji na voljo kmalu, dopolnjuje že sicer bogato Telemachovo ponudbo, s katero želijo zadovoljiti različne okuse uporabnikov.

Pin It on Pinterest

Share This