HOFER Telekom, ima po petih letih na slovenskem trgu že več kot 125.000 uporabnikov. Njihova rast se še naprej nadaljuje, s čimer se krepi tudi HoT-ov tržni delež, ki znaša skoraj 5 odstotkov. Ob 5. obletnici HoT znova povišuje količine prenosa podatkov v vseh svojih paketih, seveda kot običajno ob nespremenjenih cenah in tako za obstoječe kot nove uporabnike.

Po novem je uporabnikom v paketu HoT EXTRA na voljo na voljo 150 GB (prej 100 GB) vključene količine prenosa podatkov (od tega 7 GB med gostovanjem v EU), v paketu HoT MAXI je na voljo 80 GB (prej 60 GB) – od tega 5 GB med gostovanjem v EU in v paketu HoT MINI 6 GB (prej 5 GB) – od tega 3 GB med gostovanjem v EU. Vključena količina prenosa podatkov se povišuje tudi v paketih mobilnega interneta, in sicer je v paketu HoT GIGA po novem na voljo 300 GB (prej 200 GB), v paketu HoT GIGA mini pa 30 GB (prej 20 GB) vključene količine prenosa podatkov.

HoT še naprej dosega odlične ocene o zadovoljstvu uporabnikov, saj bi kar 91 % njegovih uporabnikov HoT priporočilo svojim prijateljem in znancem. Omenjena raziskava je tudi pokazala, da kar 95 % uporabnikov storitev HoT ne želi zamenjati operaterja in so tudi najbolj zvesti med uporabniki vseh slovenskih mobilnih operaterjev.

Že vse od vstopa na slovenski trg HoT svojim uporabnikom omogoča, da s svojim računom v celoti upravljajo preko digitalnih kanalov. »Uporabniki želijo kakovostno storitev, ki je čim bolj preprosta in udobna za uporabo. Pri HoT-u jim to omogočamo s popolnoma digitalno izkušnjo, kjer vse lahko uredijo z nekaj kliki in brez čakanja v poslovalnicah. V Sloveniji smo še vedno edini operater, ki je v celoti digitalen. Hkrati naša ponudba že vse od začetka izhaja iz predpostavke, da bo v prihodnje še več vsebin in aplikacij, do katerih bodo uporabniki želeli dostopati kjerkoli in kadar koli. Za to seveda potrebujejo nenehno povezavo s spletom in zadostno količino prenosa podatkov, da jim o tem sploh ni treba razmišljati. Tako smo v naših paketih že večkrat povišali vključene količine prenosa podatkov, uporabnikom pa smo ponudili tudi mobilni internet v paketih. V petih letih smo prišli do skoraj 5-odstotnega tržnega deleža in pričakujemo, da se bo naša rast še naprej nadaljevala. Tudi na račun novosti, s katerimi bomo sledili sodobnim digitalnim trendom,« pravi direktorica mobilnega operaterja HoT, Eva Aljančič.

Pin It on Pinterest

Share This