Samsung predstavlja novi Galaxy XCover 5 pametni telefon, ki združuje robustnost in eleganco ter kljubuje neizprosnim okoljem. Galaxy XCover 5 povezuje vzdržljivost in udobnost ter je oblikovan za delo na prostem in za delo v proizvodnji. Prinaša izboljšano občutljivost na dotik za uporabo rokavic in enostavno, zamenljivo baterijo za celodnevno produktivnost.
Galaxy XCover 5 je opremljen s številnimi funkcijami, s katerimi kljubuje zahtevnemu delu in aktivnostim. Galaxy XCover 5 zdrži padce do 1,5 in z IP68 standardom je odporen proti prahu in vodi (zdrži do 30 minut 1 meter pod vodo). In ker se morajo posamezniki, ki delajo na prostem, držati strogih zdravstvenih in varnostnih ukrepov ter nositi rokavice, Glove Touch funkcija poveča občutljivost na dotik, kar omogoča upravljanje pametnega telefona tudi med uporabo rokavic.
Nastavite lahko tudi aplikacije, ki jih lahko zaženete s tipko XCover – prilagojeno funkcijo, ki omogoča dostop z enim dotikom do najpogosteje uporabljenih aplikacij, kot so LED svetilka, klici v sili ali zemljevidi.
Opremljen z Exynos850 procesorjem, 4GB delovnega spomina in do 64 GB vgrajenega spomina, Galaxy XCover 5 kljubuje neizprosnim razmeram. Zamenljiva baterija kapacitete 3,000mAh preko USB in POGO pin podpira hitro polnjenje, kar prihrani čas pri polnjenju.
Galaxy XCover 5 ima enojno 16MP (F1.8) glavno kamero, medtem ko je 5MP (F2.2) sprednja kamera popolna za videokonference. Poleg tega vključitev Samsung Knox Capture omogoča tudi skeniranje v podjetju na ravni vašega telefona po konkurenčni vrednosti, ne da bi to ogrozilo delovanje naprave.
Galaxy XCover 5 je prav tako opremljen s številnimi dodatnimi funkcijami, ki pomagajo in omogočajo delo na prostem. LED svetilka na zadnjem delu telefona ob kameri osvetli temnejše prostore. Galaxy XCover 5 je opremljen tudi z NFC čipom, kar omogoča uporabo telefona kot denarnico ali vozovnico za javni promet.
Galaxy XCover 5 je izboljšan tudi z edinstvenimi partnerskimi rešitvami za mobilnost, vključno z možnostjo integracije funkcije walkie talkie v Microsoft Teams. Funkcija Pritisni in govori s preprostim pritiskom na gumb uporabnikom omogoča, da ostanejo v stiku s komerkoli ves dan, kar olajša komunikacijo med in s kolegi.
Galaxy XCover 5 bo na voljo marca 2021, priporočena maloprodajna cena pa znaša 299,90 EUR.

Pin It on Pinterest

Share This