Nokia, je predstavil tri nove funkcijske telefone in  tablični računalnik.Prva je Nokia 8210 4G, ki jo je po obliki navdihnil klasični funkcijski telefon, pritegne poglede z združevanjem nepozabnega dizajna in prepoznavne vzdržljivosti s 4G, zmogljivostjo VoLTE, velikim 2,8-palčnim zaslonom in intuitivnim uporabniškim vmesnikom. Poleg tega ima tedne časa pripravljenosti baterije – tako kot v dobrih starih časih.

Nokia 5710 XpressAudio ima vse tisto, kar je bilo ljudem všeč pri telefonih Nokia 5310, ter še dodatno nadgradnjo. Večja baterija, namenski gumbi za nadzor glasnosti in vgrajene brezžične slušalke zvočno izkušnjo postavijo na višjo raven in zadovoljijo potrebe sodobnih uporabnikov. Ko niso v uporabi, so brezžične slušalke spravljene pod eleganten drsnik na zadnji strani telefona, tako da vedno veste, kje so in so vedno napolnjene.

Tretja predstavljena Nokia 2660 poenostavljata upravljanje klicev, saj vam približata mikrofon in slušalko. Izboljšane funkcije dostopnosti, ki povečujejo zaupanje, so všeč vsem, še posebej starejšim od 55 let. Njegov veliki zaslon, združljivost s slušnimi aparati, neverjetna življenjska doba baterije in veliki gumbi zagotavljajo brezhibno izkušnjo za tiste, ki to najbolj potrebujejo. Namenska tipka za nujne primere zagotavlja brezskrbnost, saj omogoča hiter stik z vašimi najdražjimi. Če se zgodi kaj nepričakovanega, bo obveščenih pet kontaktov.

Tablični računalnik Nokia T10 je, zasnovan za delo, dom in družinsko življenje, ki ga navdihujejo trije robustni funkcijski telefoni. Majhna, a močna najnovejša tablica Nokia ima vzdržljivo zunanjost in odlične karakteristike.

Njena enodelna polimerna zasnova in zaključek z nano teksturo skrivata praske, V notranjosti je najnovejša programska oprema Android 12 z dvoletno garancijo nadgradenj Androida in tri leta mesečnih varnostnih posodobitev. Na voljo je v temno modri ali cian barvi, v kompaktni 8-palčni različici s priročnimi funkcijami.

Pin It on Pinterest

Share This