Samsung je predstavil težko pričakovano novo serijo pametnih telefonov. Serija Galaxy S20 pametnih telefonov vključuje novo zasnovo kamer, ki združuje umetno inteligenco z inovativnim Samsung slikovnim senzorjem. Poleg vrhunskih kamer nova serija predstavlja nov korak v razvoju pametnih telefonov s popolnim prehodom v 5G povezljivost.

Vsi pametni telefoni serije Galaxy S20 – Galaxy S20, Galaxy S20+ in Galaxy S20 Ultra – podpirajo najnaprednejše 5G tehnologije in s tem nudijo novo generacijo povezljivosti. Pametni telefoni serije Galaxy S20 so tudi prve naprave, ki omogočajo novo sub-6 in mmWave tehnologijo mobilnosti.

Galaxy S20 in S20+ imata glavno kamero s 12 milijoni svetlobnih pik in kamero za telefoto posnetke s senzororjem s 64 milijoni svetlobnih pik. Slednja omogoča povečanje motiva vse do 30-kratv načinu digitalne povečave posnetka. Povečava pa je za čim boljše posnetke podprta tudi z umetno inteligenco. Poleg tega imata GalaxyS20 in S20+ še kamero z ultra širokim kotom, ki zajema posnetke z 12 milijoni svetlobnih pik.

Galaxy S20 Ultra vključuje največji slikovni senzor doslej, s kar 108 milijoni svetlobnih pik, Z večjim slikovnim senzorjem se ločljivost kamere bistveno poveča, kar omogoča še natančnejše posnetke, ki jih je mogoče še dodatno urejati. Večji senzor zajame tudi več svetlobe in s tem je primerno boljša kakovost posnetka, izkaže pa se tudi pri šibkejši svetlobi. Galaxy S20 Ultra zahvaljujoč tehnologij, ki na ravni senzorja združi devet svetlobnih pik v eno, vključuje možnost dinamičnega preklopa med ločljivostma 108 in 12 milijoni svetlobnih pik.

Galaxy S20 Ultra ima v kamerskem sklopu na zadnjem delu še senzor za ultra široki zajem s 12 milijoni svetlobnih pik in telefoto kamero z 48 milijoni svetlobnih pik. Revolucionarne leče pri slednji uporabljajo umetno inteligenco, ki zmanjšanje izgube kakovosti pri visokih stopnjah povečave. Skupno tako omogočajo kar do 100-kratno povečavo.

Galaxy S20 in S20+ imata prednjo selfie kamero s 10 milijoni svetlobnih pik, medtem ko ima Galaxy S20 Ultra kamero s 40 milijoni svetlobnih pik. Vse različice pa so podprte s samodejnim ostrenjem slike.

Serija Galaxy S20 pa nudi tudi snemanje videoposnetkov v 8K kakovosti , tako lahko uporabniki zajamejo vse podrobnosti in osupljive barve. Videoposnetek lahko ustavite in na podlagi posnetka ustvarite visoko resolucijsko fotografijo.

Galaxy S20 in S20 + imata novo veliko inteligentno baterijo, 4000mAH in 4500mAh. Omogočata hitro polnjenje s 25 W, medtem ko Galaxy S20 Ultra omogoča super hitro polnjenje s 45 W. Celotna Galaxy S20 serija nudi tudi veliko prostora za shranjevanje (128 GB pri Galaxy S20; 128 GB, 256 GB in 512 GB pri Galaxy S20 + in Galaxy S20 Ultra).

Pametni telefoni serije Galaxy S20 so zasnovani za dinamičen insodoben način življenja. Galaxy S20 pametni telefoni so na voljo v številnih elegantnih barvah, ki se odlično skladajo z vašim osebnim slogom.

Ob naročilu Samsung Galaxy S20+ ali Galaxy Ultra v času prednaročil boste brezplačno prejeli nove Galaxy Buds+ brezžične slušalke!

Pin It on Pinterest

Share This