Pri Telemachu, enemu od vodilnih telekomunikacijskih operaterjev pri nas, v središče delovanja postavljajo zadovoljstvo uporabnikov, zato za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje nenehno spremljajo trende in vlagajo v lastno infrastrukturo. Ker so želje in pričakovanja uporabnikov vedno večja, z aprilom podjetje dodatno izboljšuje obstoječo ponudbo paketov fiksnih storitev.


Paketi EON, poslovni paketi Biznis, paketi Biz Net in Biz DUO prinašajo občutno višje internetne hitrosti, povišujejo pa se hitrosti prenosa podatkov od in do uporabnika (upload in download). V paketu EON Premium se tako hitrost z obstoječih do 600/60 povišuje na kar do 1000/100 Mbps, v paketu EON Full z do 300/30 na do 500/50, v EON Light pa z do 150/15 na do 200/20.


Višje hitrosti v paketih EON pri Telemachu omogočajo s stalnim nadgrajevanjem njihovega GIGA omrežja, največjega omrežja nove generacije v Sloveniji, s katerim odgovarjajo na vse zahtevnejše potrebe uporabnikov in sledijo najnovejšim komunikacijskim trendom. Ta pokriva že več kot 390.000 gospodinjstev, pri njegovi nadgradnji pa se osredotočajo na tehnologiji DOCSIS 3.1 ter XGSPON, ki bosta uporabnikom omogočali hitrosti kar do 10 Gbps.


Ne le z višjimi internetnimi hitrostmi, pri Telemachu pakete EON vseskozi nadgrajujejo tudi sicer. Tako ves čas povečujejo svoj Video klub, v katerem je zdaj že več kot 22.000 vsebin, ki so naročnikom na voljo brez doplačila, prav tako v svojo ponudbo ves čas dodajajo programe v visoki ločljivosti.


O Telemachovi uspešnosti pričajo številna priznanja v zadnjem obdobju. Tako je podjetje tudi v leto 2022 vstopilo s pomembnima nagradama – za najhitrejše fiksno in 5G omrežje v Sloveniji. To so uradno potrdile meritve s pomočjo aplikacije Ookla Speedtest®. Telemach je vodilni ponudnik plačljivih televizijskih vsebin in fiksnega širokopasovnega interneta, prav tako pa že dolga leta tudi najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji.

Pin It on Pinterest

Share This