EON Connect je nova aplikacija za Telemachove uporabnike, ki omogoča upravljanje in popoln nadzor nad hišnim internetom. Telemachovi uporabniki lahko sedaj prek mobilnega telefona ali tablice upravljajo svoja omrežja WiFi in LAN ter povezane naprave kadarkoli in kjerkoli. EON Connect z varnostnim in starševskim nadzorom omogoča zaščito otrok v hišnem internetu. Starši lahko svojim otrokom omejijo dostop do družbenih omrežij ali določenih kategorij vsebin, ki se jim zdijo neprimerne, nastavijo čas spanja ali takoj ustavijo oziroma začasno prekinejo internetni dostop na kateri koli napravi ali profilu. Z enim samim klikom na gumb lahko optimizirajo svoje omrežje WiFi in tako zagotovijo najboljšo internetno zmogljivost v svojem domu. V aplikaciji EON Connect lahko v vsakem trenutku preverijo, katera naprava je trenutno povezana v njihovo hišno omrežje, ter ustvarijo ločeno omrežje WiFi za goste.
S pomočjo aplikacije je mogoče ustvariti tudi uporabniške profile ter upravljati in določati pravila povezanih naprav v omrežju. Aplikacija onemogoča krajo zaupnih podatkov ter naprave ščiti pred sumljivimi programi in škodljivimi vsebinami.
Aplikacija EON Connect je na voljo vsem Telemachovim uporabnikom, ki uporabljajo modema UBEE EVW32C ali TECHNICOLOR CGA2121, prijava v aplikacijo pa je možna s prijavnimi podatki uporabniškega računa Moj Telemach.
Obstoječi naročniki, ki nimajo ustreznih različic modemov, prejmejo modem, ki podpira storitev EON Connect brez doplačila ob prehodu na paket EON Full ali EON Premium. Ravno tako ustrezni modem prejmejo novi uporabniki ob izbiri paketov EON Full ali EON Premium. Paketa sta za nove uporabnike na voljo v prav posebni akciji – 50 % popusta za 12 mesecev. Aplikacija je na voljo za naprave iOS, Android ali Huawei.

Pin It on Pinterest

Share This