Telemach svoj tržni delež na področju mobilne telefonije iz leta v leto povečuje in ta trend se je nadaljeval tudi lani in tako pri Telemachu slavijo novo prelomnico – 600.000 uporabnikov. Ob tem pa je Telemach še drugo leto zapored prejel certifikat mednarodno priznanega podjetja Umlaut, Best in Test, za najboljše mobilno in fiksno omrežje po uporabniški izkušnji.
Trend rasti naročnikov se nadaljuje tudi zahvaljujoč paketom iz družine VEČ. Paketi VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ so zelo enostavni, pregledni in bogati ter veljajo za prvo izbiro v mobilnem segmentu. V sklopu družine paketov VEČ pri Telemachu uporabnikom ponujajo tudi prilagojeno ponudbo za otroke VEČ IMAM ter za starejše VEČ SENIOR, naročnikom pa so v vseh paketih na voljo tudi dodatne ugodnosti, kot je brezplačna uporaba brezžičnih omrežij UNIFI in UNIFI TRAVEL ter mobilne televizije EON.
Pakete iz družine VEČ, ki so lani praznovali tudi 5 let obstoja na trgu, pri Telemachu nenehno nadgrajujejo in povečujejo količine prenosa podatkov. Do zadnjega povišanja je prišlo lani, ko so najprej dvignili količino prenosa v paketu VEČ (na 3 GB), nato pa še v paketu ŠE VEČ (na 60 GB). V paketu NAJVEČ je prenos neomejen, kar je Telemach pred dvema letoma ponudil kot prvi slovenski operater. Prav tako so v podjetju povečali prenos podatkov v ponudbi VEČ IMAM (na 27 GB). Ker se potrebe uporabnikov nenehno povečujejo, bodo pakete nadgrajevali tudi v prihodnje, pri čemer posebno pozornost vedno namenjajo temu, da so nadgradenj poleg novih naročnikov deležni tudi obstoječi, saj je za Telemach zvestoba vrlina, ki je še kako pomembna.
Najnaprednejše ter zanesljive storitve so Telemachu še drugo leto zapored prinesle certifikat Best in Test mednarodno priznanega podjetja Umlaut za najboljšo uporabniško izkušnjo tako na fiksnem kot mobilnem področju.
Ob novih mejnikih so v podjetju pripravili posebne ponudbe tako za obstoječe kot nove naročnike, povezali pa so se tudi z »Optimisti«. Gre za prvo slovensko originalno digitalno komedijo in za najnovejši hit Lada Bizovičarja, ob katerem igrata še Janez Hočevar Rifle in Goran Hrvaćanin (Gojko Ajkula). Po zelo odmevni januarski premieri in še dveh ponovitvah bo trojica za zabavo skrbela tudi v februarju. Predstavo je mogoče gledati le v živo, gledalci pa lahko na potek vplivajo z glasovanjem. Telemach novim in obstoječim naročnikom pri nakupu vstopnic ponuja popust.

Pin It on Pinterest

Share This