Pakete VEČ pri Telemachu od leta 2015, ko so jih prvič predstavili na trgu, nenehno nadgrajujejo tako za nove, kot tudi obstoječe uporabnike. Tokrat so z neomejenimi klici razširili paket VEČ, pri katerem so bile do sedaj minute v ostala omrežja omejene na 120 minut. Po novem tako vsi trije paketi, VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ ponujajo neomejene klice in sporočila. Povečuje pa se tudi količina prenosa podatkov. V paketu VEČ je z današnjim dnem na voljo 5 GB, v paketu ŠE VEČ pa kar 80 GB prenosa podatkov.
Telemach z oktobrom sicer pri paketu VEČ napoveduje manjšo prilagoditev mesečne naročnine, vendar pa uporabnikom z novo spremembo ponuja veliko več vsebine. Več kot petdeset tisočim uporabnikom, ki so za brezskrbno komunikacijo plačevali dodatni paket »neomejeni klici«, pa vključitev neomejenih klicev v sam paket pravzaprav pomeni dodatni mesečni prihranek do 3 EUR.
Vsem uporabnikom paketov VEČ je po novem brez doplačila na voljo tudi dostop do omrežja 5G brez omejevanja hitrosti. Za slednje sicer potrebujejo ustrezen 5G mobilni aparat in kartico SIM (USIM ali e-SIM), aktivacija dostopa pa se izvede samodejno.
V paket NAJVEČ ostaja brez doplačila vključena tudi glasbena platforma TIDAL Premium z več kot 70 milijonov tujih in domačih skladb vseh zvrsti in 250.000 video posnetkov najvišje kakovosti. Za vse uporabnike, ki do 30. septembra 2021 sklenejo novo ali podaljšajo obstoječe naročniško razmerje za paket VEČ ali ŠE VEČ, pa je brezplačna uporaba storitve TIDAL Premium na voljo promocijsko, za 24 mesecev.


Prava 5G uporabniška izkušnja in gigabitne hitrosti že po 11 slovenskih mestih
Po tem, ko je Telemach junija kot prvi v Sloveniji predstavil gigabitno omrežje s pravo 5G izkušnjo, uspešno nadaljuje z vzpostavitvijo omrežja pete generacije. Poleg Ljubljane, kjer so s postavitvijo baznih postaj pričeli najprej, omrežje 5G sedaj ponujajo tudi v Mariboru, Celju, Kranju, Kopru, Murski Soboti, Novi Gorici, Slovenj Gradcu, Novemu mestu, Velenju in na Ptuju, s čimer sledijo strategiji čim hitrejše digitalizacije gospodarstva in družbe.
S kombinacijo obstoječih LTE spektrov z novimi 3.500 in 700 Mhz, ki so jih pridobili na zadnji dražbi, tako zagotavljajo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi. S tem podjetje znova postavlja tehnološke temelje, ustvarja prednost pred konkurenco ter odgovarja na zahteve po vedno večjih hitrostih in kapacitetah omrežja.

Pin It on Pinterest

Share This