Telemachovi najbolj prodajani mobilni paketi družine VEČ septembra praznujejo 5 let obstoja na trgu, v tem času pa so bili deležni nenehnih nadgradenj in povečanja količine prenosa podatkov. Zadnje je bilo izvedeno 1. septembra, ko so v paketu ŠE VEČ z dosedanjih 50 GB povečali količine na 60 GB prenosa podatkov v Sloveniji ter z 8 GB na 10 GB prenosa podatkov v EU/EEA.
»Z zadovoljstvom lahko povem, da so naši paketi VEČ še naprej najbolj prodajani mobilni paketi. Nadgradnje tako za obstoječe kot nove uporabnike bomo nadaljevali tudi v prihodnje, saj se zavedamo, da je treba slediti trendom in uporabniškim navadam, da bi ohranjali zaupanje naročnikov,« je izpostavil Adrian Ježina , predsednik poslovodstva Telemacha .
Telemach ima danes že več kot 550.000 zadovoljnih uporabnikov in se z 28,2-odstotnim tržnim deležem uvršča na 2. mesto med ponudniki internetnih širokopasovnih storitev, z 22,7-odstotnim pa na 3. mesto med ponudniki mobilnih storitev v Sloveniji.

Telemach bo uporabnikom omogočal hitrosti do 10 Gbps

Telemachovo GIGA omrežje bo uporabnikom z nadgradnjo na tehnologijo DOCSIS 3.1 kmalu omogočalo dostop do širokopasovnega interneta s hitrostmi kar do 10 Gbps. Z nadgradnjo s trenutne tehnologije DOCSIS 3.0 na tehnologijo DOCSIS 3.1 bodo tako omogočali še višje hitrosti in s tem še naprej sledili trendom sodobne digitalne družbe. V tem trenutku je za prehod na novo tehnologijo pripravljenega že 80 odstotkov omrežja.
Jesen prinaša tudi občutno višje hitrosti v paketih EON. Po nedavni nadgradnji platforme EON bodo v septembru nadgradili tudi internetne hitrosti tako od kot do uporabnika. Te bodo po novem znašale do 600/60 Mbps ter uporabnikom omogočale še hitrejše in najnaprednejše storitve.

Pin It on Pinterest

Share This