Pri Telemachu nadaljujejo s svojo praznično tradicijo in tako kot vsako leto tudi letos odklepajo programske sheme ter vsebine Video kluba za vse svoje naročnike. Telemach znova razveseljuje uporabnike, ki bodo med 13. decembrom in 17. januarjem lahko brezskrbno uživali v odprtih programskih shemah in vseh vsebinah Video kluba. Letos so še posebej poskrbeli za filmske navdušence, ki jih v tem čarobnem obdobju čaka aktualen nabor filmov. Naročnikom paketov EON Full in Premium je na voljo v posebnem katalogu Video kluba z imenom Naše darilo. Od 20. decembra do 17. januarja pa bodo uporabniki lahko uživali tudi v največjih filmskih uspešnicah, najdrznejših zgodbah in nepozabnih klasikah iz paketa HBO Premium, ki si ga lahko aktivirajo na naročniškem portalu ali v aplikaciji Telemach.


2023 EON Kids daljincev
Da bodo prazniki v še lepšem spominu ostali tudi najmlajšim gledalcem, Telemach simbolično podarja 2023 EON Kids daljinskih upravljalnikov! EON Kids daljinski upravljalnik lahko uporabniki do 30. januarja brez doplačila preprosto naročijo na naročniškem portalu ali v aplikaciji Telemach.
Čarovnija na ekranih je vedno dobrodošla! Telemach bo tudi letos poskrbel za nepozabno zabavo v dnevni sobi, ki bo v teh čarobnih dneh gotovo postala srce slehernega doma.

Pin It on Pinterest

Share This