Telekom Slovenije, kot edini slovenski operater svojim naročnikom izbranih mobilnih paketov odslej omogoča, da lahko prenos podatkov vključen v svojem paketu delij z drugimi uporabniki. Če uporabniki vključenih količin prenosa podatkov ne porabijo v celoti ali jih v posameznem mesecu ne potrebujejo, lahko tako sedaj odvečne gigabajte enostavno podarijo svojim prijateljem ali bližnjim.
Prenos gigabajtov je mogoč za količine, ki so v paketu na voljo v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Naročniki lahko drugemu uporabniku hkrati prenesejo 1 GB, 5 GB, 10 GB ali 20 GB, in sicer tudi večkrat v mesecu, če jim to dopušča stanje neporabljenega prenosa podatkov. Prejemnik lahko dodatne gigabajte porabi v mesecu, v katerem so mu bili posredovani. Pogoj pri tem je, da je prejemnik gigabajtov naročnik mobilnih storitev Telekoma Slovenije ali uporabnik predplačniških mobilnih storitev Mobi, možnost velja tako za zasebne kot tudi poslovne uporabnike.
Ob tem so v Telekomu Slovenije pripravili še eno ugodnost: vsi ki bodo v akcijskem obdobju med 3. septembrom in 31. oktobrom prešli na mobilni paket Naj C, ki vključuje 140 GB prenosa podatkov, bodo imeli popust na naročnino v višini 5 evrov mesečno,dokler bodo naročniki tega paketa.

Pin It on Pinterest

Share This