Ob pričetku prazničnega decembra je Telekom Slovenije vsem svojim naročnikom televizije vse do vključno 8. januarja 2023 brez doplačila odprl TV-programske sheme. To pomeni, da je vsem naročnikom brez doplačila na voljo več kot 255 TV-programov, ki so sicer v programski shemi Mega HD, ob tem pa tudi programski opciji Balkan s 63 TV-programi, Cinestare Premiere z dvema programoma in videoteka Curiosity Stream z več kot 400 vrhunskimi dokumentarnimi vsebinami. Z vsebinami na zahtevo ponudnika Curiosity Stream je Telekom Slovenije nasploh prvi v Sloveniji nadgradil svojo bogato ponudbo TV-vsebin. Vsebine Curiosity Stream so v vseh TV-programskih shemah brezplačno na voljo do 1. marca 2023.

Ker se približuje praznični čas, so v Telekomu Slovenije pripravili tudi 20 božičnih filmov, ki so na voljo le za en evro, naročniki platforme NEO jih enostavno poiščejo z glasovnim ukazom »čarobni december«. Prav tako so na enem mestu zbrane ostale praznično obarvane vsebine.

Vsebine Curiosity Stream so podnaslovljene s slovenskimi podnapisi, nabor pa se bo nenehno nadgrajeval. Poleg tega je naročnikom televizije Telekoma Slovenije še naprej na voljo tudi linearni TV-program Curiosity Channel s priljubljenimi vsebinami, kot so Butterfly Effect, Secrets of the Brain in Beyond the Boundary, ki je na voljo v TV-programskih shemah Standard in Mega HD.

Po 1. marcu 2023 bodo vsebine Curiosity Stream vključene v programsko shemo Mega HD, v ostalih shemah pa bodo na voljo za 3,99 evra mesečno.

Pin It on Pinterest

Share This