V Telekomu Slovenije so s 1. marcem naročnikom brezplačno podvojili hitrosti v mobilnih paketih. V najbolj priljubljenem paketu Naj C in v paketu za mlade SUPR imajo tako odslej uporabniki za prenos podatkov na voljo hiter internet z gigabitnimi hitrostmi (do 1 Gbit/s v smeri do uporabnika in do 200 Mbit/s v smeri od uporabnika). Poleg hitrosti enega gigabita na sekundo bo mlade navdušilo tudi to, da paket SUPR med vsemi paketi za mlade na slovenskem trgu vključuje največ prenosa podatkov v državah območja EU-tarife (22 GB).

»Pri razvoju storitev smo osredotočeni predvsem na potrebe uporabnikov v digitalnem svetu in na to, da jim nudimo več – več oziroma kar gigabitne hitrosti, več sodobnih storitev in veliko več prenosa podatkov tako v našem omrežju kot med gostovanjem v EU. S tem, ko smo podvojili hitrosti, dodatno utrjujemo svojo obljubo, da garantiramo zadovoljstvo,« pravi Katja Šajnovič, direktorica Razvoja poslovanja v Telekomu Slovenije.

Matjaž Beričič, direktor Omrežja in infrastrukture v Telekomu Slovenije, pa izpostavlja, da »podatkovni promet mobilnega omrežja 4G in 5G nenehno narašča, okoli 25 % uporabnikov že uporablja naprave 5G, vsi pa pričakujejo visoke hitrosti ter čim boljšo in zanesljivo pokritost s signalom. Naše mobilno omrežje med uporabniki slovi po vrhunski uporabniški izkušnji, ki pa ne bi bila mogoča brez skrbnih načrtovanj in vlaganj v razvoj omrežja in infrastrukture.«

Najbolj priljubljena mobilna paketa Naj C in SUPR omogočata hitrosti do enega gigabita na sekundo, v paketih Naj A in Naj B pa so hitrosti podvojene (do 300/100 Mbit/s). Vsi mobilni paketi omogočajo neomejen prenos podatkov v omrežju Telekoma Slovenije (razen Naj A) in velike količine prenosa podatkov v državah območja EU-tarife.

Mobilni paketi Naj A, Naj B, Naj C in SUPR so v akcijskem obdobju od 1. marca do 31. maja na voljo po enotni ceni 13,99 evra mesečno, z ugodnostjo Poveži in prihrani pa so paketi Naj na voljo že od 8,99 evra mesečno.

Pin It on Pinterest

Share This