HMD Global je predstavil nov tablični računalnik Nokia T20. Popolnoma nova tablica prinaša klasično kakovost telefona Nokia na velikem zaslonu z vrsto vsestranskih funkcij in dolgotrajno življenjsko dobo baterije. Tablični računalnik vam bo pomagal, da boste še bolj uspešni pri svojem delu in da se boste lahko sprostili, ko bo čas za igro.


Nokia T20 označuje uvedbo popolnoma nove serije T. Opremljena je z inovativnimi in dostopnimi funkcijami, vključno s kristalno čistim zaslonom 2K, ter triletnimi mesečnimi varnostnimi posodobitvami in dvema letoma brezplačnih nadgradenj operacijskega sistema (OS).
Nova Nokia T20 je zasnovana z isto skandinavsko oblikovalsko filozofijo kot telefoni Nokia. Trdna kovinska konstrukcija ohišja in poliran 3D okvir odlično pritrdita velik zaslon na tanko kovinsko ohišje. Tablični računalnik je narejen tako, da traja.
Zmogljiva baterija s kapaciteto 8200 mAh omogoča 15 ur brskanja po spletu, sedem ur konferenčnih klicev ali 10 ur gledanja najnovejših filmov. Tablični računalnik ima tudi hitrejše polnjenje, kar pomeni, da se lahko hitreje vrnete k svojim opravkom.


Florian Seiche, izvršni direktor HMD Global, je poudaril: “Vedno poslušamo in se odzivamo na želje ljudi. V zadnjem letu dni smo opazili povečanje hibridnega modela dela in spletnega učenja ter vse večjo uporabo družbenih medijev, platform za video klice in pretočnih storitev. To je povzročilo povečanje povpraševanja po tabličnih računalnikih, ki se je v tem času povečalo za impresivnih 53 %, torej v prvem četrtletju med letoma 2020 in 2021. Tako smo ustvarili prvi tablični računalnik, ki bo ustrezal spreminjajočim se potrebam ljudi in njihovi želji po vsestranski tehnologiji in funkcijah. Nokia T20, zasnovana za delo, učenje in igro, ponuja klasične lastnosti, ki jih imajo ljudje radi in jih pričakujejo od naših pametnih telefonov, vendar tokrat v povsem novi obliki.”

Pin It on Pinterest

Share This