Tehnološki velikan Huawei se je uveljavil kot vodilni v tem tržnem segmentu nosljivih naprav, kar je potrdil z novo serijo pametnih ur Watch GT 4. Ne glede na to, ali jih nosite v telovadnici, službi ali na večernem izhodu, se prilagodijo vašim stilskim željam in oblekam, na voljo pa so v kar šestih različnih modelih. 46-milimetrska različica je na voljo s paščkom iz nerjavečega jekla, zelenim tkanim kompozitnim in črnim gumijastim, medtem ko je 41-milimetrska različica na voljo z belim usnjenim, nastavljivim zlatim in kovinsko srebrno različico paščka. Številčnice ure so nastavljive tudi glede na življenjski slog in želje uporabnika, uporabnikom pa jih je na voljo več kot 25 tisoč.

Manj več

Klasičen dizajn z usnjenim paščkom 41-milimetrske ure Watch GT 4 je enostaven za kombiniranje z vsakodnevnimi oblačili za prosti čas, ki vključujejo kavbojke, polo majice, plašče ali jakne, pa tudi poslovne in večerne obleke. Ne pozabite, da je v tem slogu manj več, zato se vsako pretiravanje z drugim nezdružljivim nakitom šteje kot slabo. Subtilno elegantno pomeni manj kontrastnih dodatkov in manj bleščic.

Ko ura prevzame funkcijo nakita

Moderna in elegantna pametna ura zlahka prevzame vlogo modnega nakita in tako povzdigne vsak eleganten videz. Watch GT 4 v velikosti 41 milimetrov in paščkom iz zlate kovinske mrežice postane izstopajoč kos nakita, ki ga lahko za močnejši vtis kombinirate z drugimi dopolnilnimi kosi, kot so zapestnice ali prstani.

Barve in teksture za ustvarjalne in pogumne

Watch GT 4 s kombinacijo teksture tkanega zelenega paščka in vpadljivega srebrnega ohišja s poudarjenimi elementi v zeleni barvi je modna in eklektična, ki se enako dobro ujema z nevtralnimi toni, barvitimi pomladnimi tkaninami ali športnimi oblačili za jogo ali tek. Kombinirajte jo s sezonskimi barvami, poigrajte se s teksturami preostalih oblačil in ne bojte se eksperimentirati, saj je ta pametna ura več kot le tehnološki pripomoček.

Športna vzdržljivost v temnih tonih

Z bolj drznim in grobim videzom 46-milimetrska pametna ura Watch GT 4 v črni barvi postane prva izbira tako za tehnološke navdušence kot za aktivne športnike. Z lahko obliko, udobnim paščkom iz fluoroelastomera in 13 odstotkov večjim razmerjem med zaslonom in ohišjem se brezhibno zlije z zapestjem, hkrati pa nudi podroben pregled vseh aplikacij in pripomočkov, ki jih preprosto popolnoma prilagodite. To različico ure prilagodite tako klasičnemu kot profesionalnemu slogu oblačenja, barve pa lahko kompenzirate s spremembo številčnice ure.

Poleg sodobnega videza v nekaj različicah serija Huawei Watch GT 4 ponuja veliko izbiro novih funkcij za spremljanje zdravja in telesne pripravljenosti. Osredotočenost na združevanje estetike in inovativnih funkcij postavlja Huawei v položaj pionirja v novi dobi sodobnih naprednih nosljivih naprav, ki pritegnejo vse, od trendovske mlade generacije do profesionalnih športnikov.

Pin It on Pinterest

Share This