Najnovejši pametni telefon Huawei nova 9 navdušuje na več načinov. Izjemna eleganca, ultra lahko ohišje, vrhunska kamera, zmogljiv procesor in dolga avtonomija baterije je le nekaj lastnosti, ki pričajo o odlični napravi.
Inovacije so temelj serije telefonov Huawei nova, ki je bila prvič predstavljena leta 2016. V petih letih so bili deležni stalnih tehnoloških nadgradenj, zato nova 9 debitira z vrsto vrhunskih izboljšav kamer. Poleg tega bodo uporabnike prepričali vrhunski 120-herčni zaslon, zmogljiv procesor, odlična avtonomija baterije in hitro polnjenje z močjo 66 W Huawei SuperCharge. Skupaj z naprednimi funkcijami je nova 9 popoln pametni telefon za sodobnega uporabnika z dinamičnim živahnim življenjskim slogom.


Tehnološke naprave, ki nas ves čas spremljajo, postanejo dodatki, s katerimi izražamo slog, okus in vse pogosteje osebnost. Z izredno tankim in lahkim ohišjem v dveh čudovitih barvah, vedno elegantni črni in zvezdnato modri, je nova 9 dodatek, ki vam bo pomagal izraziti modni slog. Ker sta sprednja in zadnja stran telesa rahlo ukrivljeni, je naprava debeline 7,77 mm in teže 175 g prav tako izredno udobna za držanje.


Kamera, ki deluje tudi ponoči


Zahvaljujoč sistemu kamer Ultra Vision s 50-milijonsko glavno kamero z barvnim filtrom RYYB, 8-milijonsko kamero z utraširokim kotom, 2-milijonskima globinsko in bližinsko kamero, katero lahko prizoru približate na razdaljo samo 4 centimetre, in 32-milijonsko sprednjo kamero, boste lahko posneli izredne portrete, panorame, metni vrvež in bližinske fotografije. Funkciji ekstremne nočne fotografije (Extreme Night Shoot) in nočnih portretov (Night Portrait) namreč dovolita, da pri šibki svetlobi posnamete odlične in svetle, toda ne preveč osvetljene fotografije.
Da bi v celoti ujeli res poseben trenutek v življenju, včasih fotografija ni dovolj. Takrat boste navdušeni nad zmogljivostmi snemanja videa.

S funkcijama ekstremnega nočnega videa (Extreme Night Shoot) in nočnega videa prednje kamere (Night Selfie Video) lahko z obema kamerama snemate v temi in z ločljivostjo 4K in to celo hkrati. Medtem ko tehnologija z umetno inteligenco podkrepljene stabilizacije (AIS Video Stabilization) prepreči slabe posnetke zaradi tresočih rok. Glavna kamera poleg tega omogoča snemanje počasnih in posnetkov s časovnim zamikom ter za popestritev ponuja zanimive in zabavne učinke.


Baterija, ki zdrži dan in noč


V sodobnem življenjskem slogu se nam ves čas nekam mudi, zato pričakujemo, da bodo naše naprave sposobne slediti potrebam. Najbolj pomembna je zato avtonomija baterije. Pametni telefon Huawei nova 9 ima baterijo s kapaciteto 4300 mAh s tremi elektrodami, ki zagotavlja celodnevno podporo. Poleg tega omogoča hitro polnjenje z močjo 66 W HUAWEI SuperCharge. Dovolj je 15 minut, da raven napolnjenosti doseže 53 odstotkov in 38 minut, da je popolnoma polna.


Zahvaljujoč procesorju Snapdragon 778G 4G, pametni telefon Huawei nova 9 prinaša hitro, nemoteno, zmogljivo delovanje in odlično uporabniško izkušnjo pri vsakodnevnih opravilih in zabavi. Delovanje dopolnjuje napredna rešitev hlajenja VC Liquid Cooling & Graphene, ki inteligentno zaznava temperaturo naprave in temu primerno nastavlja njene zmogljivosti. S ciljem optimalnega in brezhibnega delovanja.

Pin It on Pinterest

Share This