Samsung je predstavil Galaxy Fit3, najnovejšo zapestnico za fitnes, ki prinaša Samsung napredno tehnologijo za spremljanje zdravja in navdihuje vse, da se počutijo najbolje in živijo bolj zdravo. Galaxy Fit3 je najnovejša Samsung nosljiva naprava in se ponaša z aluminijastim ohišjem s širšim zaslonom, ki uporabnikom omogoča, da vse dni v tednu spremljajo podatke o svojem zdravju in počutju – od vsakodnevne vadbe do mirnega spanca – neposredno z zapestja.

Galaxy Fit3 ima aluminijasto ohišje in 4-centimetrski (1,6-palčni) zaslon, ki je za 45 % širši od prejšnjega modela, zato lahko uporabniki z enim samim pogledom preverijo ključne podatke. Poleg tega je fitnes zapestnica lahka in elegantna ter se udobno prilega, zato je idealna za vsakodnevno uporabo 24 ur na dan. Uporabniki lahko Galaxy Fit3 zlahka vključijo v svoj življenjski slog zaradi dolgega trajanja baterije, ki lahko zdrži do 13 dni. Svojo sledilno napravo lahko prilagodijo in jo naredijo bolj elegantno, tako da med več kot 100 prednastavitvami izberejo svojo najljubšo številčnico ali kot ozadje nastavijo svoje fotografije. Uporabniki lahko z enim klikom na gumb tudi brez težav kombinirajo paščke, da dopolnijo svojo slog in vsakodnevno rutino.

Da bi uporabnikom zagotovili varnostno mrežo, so bile v Galaxy Fit3 na novo dodane varnostne funkcije, kot sta zaznavanje padcev in SOS v sili. Ko je zaznan neobičajen padec, Galaxy Fit3 uporabnikom omogoča, da takoj pokličejo službo za prvo pomoč in pravočasno dobijo zdravniško pomoč. Ko so uporabniki v sili, lahko takoj pošljejo SOS, tako da petkrat pritisnejo stranski gumb.

Uporabniki naprave Galaxy Fit3 lahko dostopajo tudi do številnih možnosti v povezanem ekosistemu Samsung Galaxy, kar omogoča izboljšano izkušnjo nošenja. Uporabniki lahko Galaxy Fit3 uporabljajo kot upravljalnik neposredno na zapestju, ne le kot daljinski upravljalnik za fotoaparat pametnega telefona pri fotografiranju in nastavljanju časovnikov s funkcijo Camera Remote, temveč tudi za predvajanje in upravljanje medijev v povezani napravi. Za brezhibno izkušnjo lahko uporabniki, ko ne želijo biti moteni ali se pripravljajo na spanje, samodejno sinhronizirajo načine med napravo Galaxy Fit3 in seznanjenim pametnim telefonom. Če pametni telefon izgubijo, ga lahko uporabniki preprosto najdejo s funkcijo Poišči moj telefon v napravi Galaxy Fit3 ali obratno.

Razpoložljivost
Galaxy Fit3 je v Sloveniji na voljo od 23. februarja 2024 po priporočeni maloprodajni ceni 79 EUR. Na voljo je v treh barvah, in sicer sivi, srebrni in rožnato zlati.

Pin It on Pinterest

Share This