Sony je prejemnik petih letošnjih nagrad organizacije EISA (Expert Imaging and Sound Association). EISA je mednarodno priznana zaradi svojega strokovnega znanja na področju potrošniške tehnologije. Med ostalimi Sony izdelki je nagrado prejel tudi vrhunski pametni telefon Sony Xperia 1 II, ki je prejel nagrado kot multimedijska mobilna naprava. Ta je kot nalašč za fotografe, ustvarjalce video vsebin, snemalce, ljubitelje filma in glasbe ter navdušence nad mobilnimi igrami.
Trojna kamera na zadnjem delu je razvita na podlagi Sonyjevih naprednih fotoaparatov Alpha z izmenljivimi objektivi. Omogoča zaporedno fotografiranje do 20 sličic na sekundo z AF/AE ter samodejnim zaznavanjem oči in samodejnim ostrenjem oči v realnem času. Načina Photography Pro in Cinematography Pro se zgledujeta po uporabniškem vmesniku Sonyjevega nabora profesionalnih fotoaparatov.
Uživanje v spletnih vsebinah zagotavlja HDR OLED zaslon CinemaWide v formatu 21:9 z diagonalo 16,51 cm (6,5 palca) in ločljivostjo 4K, odlično zvočno izkušnjo pa prinašata Dolby Atmos in tehnologija 360 Reality Audio, za ustavrjanje prostorskega efekta. Ljubitelji iger pa se lahko povežejo s PlayStation za izkušnjo igranja kot na konzoli. Celoten nabor funkcionalnosti poganja Qualcomm mobilna platforma Snapdragon 865 5G.

Pin It on Pinterest

Share This