Vodilni ekosistem mobilnega oglaševanja Petal Ads je postal član združenja Mobile Marketing Association (MMC). Poteza dokazuje zavezanost oblikovanju prihodnosti mobilnega trženja in širitev oglaševalske platforme za prikaz mobilnih oglasov med evropske oglaševalce.

MMA z več kot 800 člani iz celega sveta je edino stanovsko združenje, ki združuje ekosistem tržnikov ter marketinških in medijskih podjetij. Z vzpostavitvijo regionalne prisotnosti v Evropi preko združenja MMA v Nemčiji, Veliki Britaniji in Turčiji, lahko Petal Ads izkoristi strokovno znanje in prispeva k napredku industrije. Poteza obenem dokazuje odločnost oglaševalske platforme, da se uveljavi kot ključni igralec na področju mobilnega oglaševanja.

Prek članstva do obojestranskih koristi

Članstvo v združenju MMA bo omogočilo mreženje in sodelovanje z več kot 700 podjetji iz 40 držav. Petal Ads se tako pridružuje podjetjem, ki sodelujejo, da bi aktivno vzpostavila dobre prakse in smernice mobilnega oglaševanja v panogi ter na nacionalnih in mednarodnih ravneh.

Združenje MMA je zavezano znanosti in strokovnosti, zato verjame, da je ustvarjanje tržnega učinka povezano s konstruktivnim izzivanjem obstoječega stanja. Zato spodbuja poslovne voditelje, da za dosego uspeha odločno sprejemajo preverjene, strokovne in znanstveno utemeljene prakse. Petal Ads obenem verjame v ustvarjanje pozitivnega vpliva na industrijo in na partnerje ter že ves čas sledi mednarodnim oglaševalskim standardom.

Kot član združenja MMA se Petal Ads veseli, da se bo pridružil pogovorom o mobilnem trženju na fizičnih in virtualnih dogodkih, kar bo omogočilo negovanje in razvijanje vzajemno koristnih odnosov ter spremljanje dogajanja na trgih.

Petal Ads bo spoznanja in poglede delil s člani združenja, da bi pridobil dodatna priznanja za svoj prispevek v oglaševalski industriji. S tem bo v položaju, da prikaže svoje zmogljivosti in je obravnavan kot verodostojen igralec na področju mobilnega oglaševanja, kar bo pripomoglo k večji prepoznavnosti njegovih storitev in rešitev.

Pin It on Pinterest

Share This