Zadovoljstvo uporabnikov je za Huawei prednostna naloga. Zavezali so se podaljševati življenjsko dobo naprav z uporabo kakovostnih materialov, in kar je še pomembneje, z nudenjem vrhunskih in hkrati strokovnih servisnih storitev. V sklop zadnjega sodi izredna ponudba, ki vam je na voljo med 1. junijem in 31. decembrom 2022.

Čeprav si je nihče ne želi, nesreča nikoli ne počiva. Ker razbitje in poškodbe zaslona pametnega telefona močno vplivajo na uporabniško izkušnjo, je dobro vedeti, da o tem razmišlja tudi Huawei. Uporabniki njihovih telefonov boste zato navdušeni, da vam do konca leta priznajo kar do 20 % popusta na menjavo zaslona in v primeru nekaterih modelov tudi matične plošče. Kateri modeli pametnih telefonov in tabličnih računalnikov so vključeni v ponudbo, lahko preverite na spletni strani podjetja Huawei.

Daljše jamstvo za pametno uro

Čeprav to ni nekaj, o čemer bi razmišljali ves čas, garancijska doba nudi zaščito pred morebitnimi težavami, ki se lahko pojavijo v življenjski dobi vrhunske pametne ure Huawei Watch GT 3 Pro. Da bi uživali v njenih funkcijah, kar se da dolgo, vam Huawei nudi 35 % popusta na enoletno podaljšanje jamstva.

Pametna ura Watch GT 3 Pro navdušuje v zasnovi in estetiki. Spominja na tradicionalne ročne ure, pohvali se lahko z do 2-tedensko življenjsko dobo baterije ter vključuje obsežne nadgradnje strojne in programske opreme. Nudi vsestransko spremljanje zdravja in prilagojeno na znanstvenih osnovah podkrepljeno beleženje športnih dejavnosti. S tem nas spodbuja, da bolje skrbimo za svoje zdravje in spoznavamo različne športne discipline, da bi lažje našli aktivnost, ki nam najbolj ustreza. Večja 46-milimetrska je na voljo v različicah s paščkom iz fluoroelastomera ali titana po priporočenih cenah 399 € oziroma 499 €, medtem ko boste za manjšo 43-milimetrsko z usnjenim paščkom odšteli 449 € in za različico s keramičnim 549 €.

Razmislite o menjavi baterije po fiksni ceni

S tem pa še nismo omenili vseh ugodnosti, ki jih Huawei nudi uporabnikom njihovih naprav. Baterija je najšibkejši člen sodobnih naprav, saj običajno prva odpove. Ker z njeno menjavo drastično podaljšamo rok uporabe in posredno vplivamo na manj elektronskega odpada, je pomembno, da Huawei nudi menjavo po enotni fiksni ceni brez dodatnih skritih stroškov. Ponudbo preverite na povezavi.

Brezplačna zaščita folija

V času trajanja ponudbe ste enkratno upravičeni do brezplačne folije za zaslon svoje naprave, ki vam jo bodo strokovno namestili v servisnem centru Huawei. Obenem lahko izkoristite tudi možnost globinskega čiščenja, ki je na voljo za prenosnike, pametne ure in slušalke FreeBuds.

Informacije o delovanju strojne opreme in odgovore na vprašanja glede pogostih težav lahko uporabniki pametnih telefonov Huawei najdejo tudi v aplikaciji My Huawei. Predstavlja namreč prvo točko, na katero se lahko obrnejo, ko gre karkoli narobe.

Več informacij o ponudbi: https://consumer.huawei.com/si/support/huawei-service-giving-season/

Pin It on Pinterest

Share This