Skupina United Group, vodilni telekomunikacijski in medijski operater v Jugovzhodni Evropi, ki je pri nas bolj prepoznan preko blagovne znamke Telemach, predstavlja regionalno platformo za spletno in TV nakupovanje. V prvi fazi, s katero pričenjajo 23. julija, je spletna trgovina Shoppster na voljo uporabnikom v Srbiji, od jeseni pa bo dostopna tudi v Sloveniji. Takrat bodo na obeh tržiščih predstavili še en prodajni kanal, in sicer lastni televizijski program Shoppster TV.
Shoppster bo kupcem že od samega začetka ponujal več kot 20 kategorij izdelkov, med katerimi bodo elektronika, izdelki za dom in vrt, orodje, moda, otroška oprema in številni drugi, svoj prodajni asortima pa bo v prihodnje intenzivno širil. S tem bo spletna trgovina zadovoljila potrebe še tako zahtevnih kupcev ter se s svojimi visokimi standardi nakupovanja primerjala tudi z najbolj znanimi svetovnimi spletnimi platformami, kot so Amazon, Wish ali poljski Allegro.
Jeseni bo poleg spletne trgovine Shoppster zaživel tudi lastni televizijski program s predstavitvami in prodajo izdelkov, ki bo omogočil nakupovanje iz udobja domačega naslanjača. V vlogi televizijskih voditeljev bodo znane osebnosti, ki bodo gledalce vodile po ponudbah in izdelkih številnih blagovnih znamk oziroma podjetij, ki sodelujejo s Shoppsterjem. Skupaj z njimi bo Shoppster predstavljal tudi izdelke lastne blagovne znamke ter izbrane linije izdelkov znanih osebnosti.
Poleg prepoznavnih blagovnih znamk se bo Shoppster v veliki meri osredotočal tudi na manjše podjetnike in proizvajalce. Z novo integrirano platformo jim bo omogočal razširitev prodaje ter s tem pomembno podpiral lokalno gospodarstvo, hkrati pa predstavljal zanesljivega partnerja za mala in srednja podjetja.

Pin It on Pinterest

Share This