Podjetje Samsung Electronics z veseljem najavlja partnerstvo s slovensko športno plezalko Janjo Garnbret za prihajajoče poletne Olimpijske igre Pariz 2024.

Janja Garnbret, slovenska športna junakinja, ki slovi po svojih izjemnih dosežkih v športnem plezanju, je postala sinonim za izjemnost in odprtost v športu. Kot prva ženska olimpijska zmagovalka v plezanju je Janja osvojila srca po vsem svetu s svojim navdihujočim pristopom in neprekosljivimi dosežki. Z rekordnim številom zlatih medalj na tekmovanjih je postavila nove standarde v svetu športnega plezanja.

Povezovanje tehnologije in športa je bistveno za uspeh, kar potrjuje tudi Janja in pravi: »Časi, ko ste za analizo usposabljanja potrebovali zapletene sisteme ali kamere, so že zdavnaj minili. Ključnega pomena je, da imate naprave pri sebi in jih lahko takoj uporabite. To mi pomaga, da najdem svoje šibke točke ali možnosti za izboljšanje. Poleg tega je telefon moj stalni spremljevalec v vsakdanjem življenju in povezava z domom, ko sem na poti. Hkrati hrani moj dnevnik v slikah in mi včasih pomaga, da ne pozabim stvari, ki so se zgodile v zelo hitrem tempu življenja.«

Skupaj z Janjo bomo zastopali vrednote odprtosti, inovacij in vrhunskega športa na največjem športnem dogodku leta Olimpijskih igrah Pariz 2024. Veselimo se dosežkov športnikov in vseh užitkov, ki jih bodo s svojimi izjemnimi predstavami prinesli oboževalcem po vsem svetu.

O sodelovanju podjetja Samsung na olimpijskih igrah
Samsung je svetovni olimpijski partner od zimskih olimpijskih iger v Naganu 1998. Športniki in navijači že več kot 25 let zaupajo transformativni mobilni tehnologiji Samsung, da delijo olimpijskega duha po vsem svetu in še naprej oblikujejo digitalno prihodnost olimpijskih iger v Parizu 2024 in onstran. Predanost podjetja olimpijskemu gibanju se kmalu sooča s četrtim desetletjem partnerstva in se razteza do olimpijskih iger v Los Angelesu leta 2028. Samsung namenske inovacije v kategoriji brezžične komunikacije in računalniške opreme, vključno z opremo, ki vključuje umetno inteligenco, virtualno resničnost, razširjeno resničnost in 5G, bodo spremenile kako svet doživlja olimpijske igre.

Pin It on Pinterest

Share This