Samsung Electronics je bil prepoznan kot lastnik največjega dela 5G patentov, imenovanih Standard Essential Patent (SEP). Študijo je izvedla družba IPlytics, ki ima sedež v Berlinu, sestavlja pa jo ekipa ekonomistov, znanstvenikov in inženirjev. Ugotovitve so bile objavljene v poročilu z naslovom “Kdo vodi 5G patentno tekmo?”.
Vodilno mesto družba Samsung pripisuje nenehnim raziskavam in razvoju 5G standardov ter tehnologij. Samsung je tudi pionir na področju ponudbe celovitih 5G rešitev, vključno z nabori čipov, radijskih naprav in jeder. Samsung z nenehnimi raziskavami in razvojem ter s svojim vodilnim portfeljem izdelkov od popolnoma virtualiziranih RAN in Core rešitev do rešitev za zasebna omrežja in orodij za avtomatizacijo, ki jih poganja umetna inteligenca, usmerja industrijo k napredku na področju 5G omrežij. Družba trenutno zagotavlja povezave za stotine milijonov uporabnikov po vsem svetu.
Samsung Electronics Co. oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev.

Pin It on Pinterest

Share This