Podjetje Samsung Electronics je napovedalo, da bo na sejmu CES® 2024 na začetku leta v Las vegasu predstavilo novo linijo robotskih sesalnikov z napredno umetno inteligenco (UI). Bespoke Jet Bot Combo, robotski sesalnik in robotski čistilec s čistilnimi krpicami za pomivanje tal, prinaša izboljšane funkcije in čiščenje s paro s pomočjo umetne inteligence.
Najpomembnejša izboljšava je, da lahko prepoznavanje predmetov z umetno inteligenco prepozna prostor in madeže. Poleg tega lahko model s funkcijo UI za zaznavanje tipa tal (AI Floor Detect) zazna tudi vrsto tal in tako zagotovi boljše čiščenje. Ta razlikuje med trdimi tlemi in preprogami, nato pa
Sesalnik sam določi in kategorizira začrtana območja, kot sta dnevna soba in kuhinja, ter samodejno predlaga vzpostavitev območij, kamor se ne sme vstopiti, kot so kopalnica, balkon ali vhod, s čimer zagotovi, da se robotski sesalnik izogne določenim območjem. Medtem se, ko naprava Bespoke Jet Bot Combo zazna madež, vrne na postajo za čiščenje, da segreje blazinice za brisanje z visoko temperaturo pare in vodo, nato pa se vrne na območje. Rezultat je zelo učinkovito avtonomno čiščenje, ki v različnih okoljih zmanjšuje posredovanje uporabnika.

Pin It on Pinterest

Share This