Družba Samsung Electronics je na prestižnem nemškem mednarodnem oblikovalskem tekmovanju International Forum (iF) Design Award 2022 skupno prejela 71 nagrad, od tega tri zlate. Samsung Electronics je prejel zlato nagrado za prenosni projektor Freestyle, mobilni telefon Galaxy Z Flip3 5G in brezžični sesalnik Bespoke Slim. Letos je Samsung prejel največ nagrad med 11.000 prijavljenimi izdelki iz 57 držav.


Nagrada iF Design Award, ki se je pričela podeljevati leta 1953 kot Die Gute Industrieform e.V., med drugim izvaja celovite ocene razlikovanja in vpliva v skupno devetih kategorijah; izdelek, embalaža, komunikacija, profesionalni koncept, notranja arhitektura, arhitektura, oblikovanje storitev, uporabniška izkušnja (UX) in uporabniški vmesnik (UI).


Skupaj je Samsung Electronics prejel 71 nagrad, od izdelka do oblikovanja uporabniške izkušnje, vključno s televizorji, gospodinjskimi aparati in pametnimi telefoni. Trije izdelki, nagrajeni z zlato nagrado, pa so bili izpostavljeni, zaradi izkušnje prilagojene različnim življenjskim slogom. Med njimi Galaxy Z Flip3.


Galaxy Z Flip3 je bil nagrajen zaradi svoje ikonične in kompaktne zasnove, ki je opremljena z vrhunskimi funkcijami in ekskluzivnimi izkušnjami s prepogibanjem, ki zagotavlja resnično osebno izkušnjo pametnega telefona. Z edinstveno obliko Galaxy Z Flip3 lahko uporabniki uživajo v popolni izkušnji pametnega telefona, ko je razvit, in v žepni zasnovi, ko je prepognjen na polovico. Oblika ni izpopolnjena le z zagotavljanjem velikega pokrivnega zaslona, temveč tudi povečuje uporabnost, saj uporabnikom omogoča pregledovanje obvestil in zajemanje hitrih fotografij tudi, ko je zložen.


Za oblikovalsko odličnost sta bila nagrajena tudi novi vmesnik pametnih telefonov Galaxy One UI 4, ki uporabnikom omogoča prilagajanje naprav, in Galaxy Upcycling at Home, ki uporabnikom omogoča gradnjo pametnega doma z recikliranjem neuporabljenih telefonov Galaxy v naprave Home IoT.

Pin It on Pinterest

Share This