Nova, Galaxy Watch3 pametna ura se lahko pohvali z videzom luksuznih ročnih ur, hkrati pa je dovolj udobna, da jo lahko nosimo čez ves dan. Pametna ura Galaxy Watch3 je narejena iz vrhunskih materialov in je kot prva med pametnimi urami na voljo tudi v različici z ohišjem iz titana. Novo pametno uro odlikuje tudi priljubljen vrtljiv okvir, ki je uporabnikom znan že od prejšnjih modelov in združuje obliko s funkcionalnostjo. Z zasukom okvirja lahko preprosto preklapljate med pripomočki, odpirate aplikacije in se pomikate po obvestilih.
Izgled ure lahko tudi prilagodite, tako da popolnoma odraža vaš osebni slog. Knjižnica s 40 različnimi kompilacijami vam omogoča, da številčnico prilagodite tako, da imate za vas najpomembnejše informacije vedno na voljo.
Z vsako novo različico Galaxy Watch pametne ure so se funkcionalnosti razširile. Galaxy Watch3 pametna ura nudi številne nove izkušnje pri spremljanju zdravja in dobrega počutja. Nova funkcija za merjenje kisika v krvi (SpO2) meri nasičenost s kisikom skozi čas za potrebe športa in dobrega počutja. Da bi zagotovili, da pomoč v primeru padca nikoli ne bo predaleč, Galaxy Watch3 nudi novo funkcijo zaznavanja padcev, ki prepozna morebitni padec in pošlje obvestilo stikom za pomoč v sili.
Preprosto izberite svojo najljubšo vadbo na Galaxy pametnem telefonu, ga povežite s Samsung pametnim televizorjem za ogled na večjem zaslonu, Galaxy Watch3 pametna ura pa bo poskrbela za ostalo in samodejno sledila vaši vadbi. Galaxy Watch3 pametna ura je tako opremljena z najnaprednejšimi funkcijami za spremljanje in upravljanje spanja.
Na voljo so tudi LTE modeli za uporabo kartice SIM, ti omogočajo klicanje in pošiljanje sporočil, pretakanje priljubljenih seznamov predvajanja ter dostop do najljubših aplikacij na poti.
Galaxy Watch3 pametna ura je na voljo v 41- in 45-milimetrskih modelih, oba modela pa sta na voljo v LTE in Bluetooth različicah. Galaxy Watch3 41 mm je v bronasti in srebrni barvi, Galaxy Watch 45 mm pa v srebrni in črni barvi. Različica Galaxy Watch3 Titanium bo na voljo pozneje letos.

Pin It on Pinterest

Share This