Samsung je predstavil One UI 3, najnovejšo posodobitev, ki prihaja na izbrane Galaxy naprave in prinaša novo zasnovo ter izboljšane vsakodnevne funkcije. Posodobitev bo na voljo z Android 11 operacijskim sistemom. One UI 3 bo prvotno na voljo na napravah serije Galaxy S20 pametnih telefonov v Koreji, ZDA in v večini evropskih trgov. V naslednjih tednih bo posodobitev dostopna tudi na drugih trgih in dodatnih napravah, vključno z Galaxy Note20, Z Fold2, Z Flip, Note10, Fold in S10. Posodobitev bo na Galaxy A pametnih telefonih dostopna v prvi polovici naslednjega leta.
Znotraj vmesnika so posodobljene funkcije, ki jih uporabniki najpogosteje uporabljajo in obiskujejo – na primer začetni zaslon, zaklenjeni zaslon, obvestila in hitri dostop – vizualno izboljšane, da poudarijo pomembne informacije. Novi vizualni učinki, kot je učinek zatemnitve / zameglitve za obvestila omogočajo, da se hitro osredotočite na tisto, kar je najpomembnejše, preoblikovani pripomočki pa poskrbijo, da je vaš začetni zaslon urejen in eleganten.
One UI 3 uporabniški vmesnik pa ne bo samo izgledal drugače – temveč je drugačen. Bolj gladki učinki gibanja in animacija v kombinaciji s povratnimi informacijami poskrbijo, da vam bo uporaba telefona predstavljala še več zadovoljstva. Ravno tako bo povezovanje z drugimi napravami potekalo še enostavneje, saj One UI 3 uporabniški vmesnik nudi tudi celovitejšo izkušnjo širšega Galaxy ekosistema. Sledenje sporočilom in pogovorom je bolj intuitivno, obvestila aplikacij za komuniciranje so združena, tako da lahko hitro berete in odgovarjate na sporočila. Celozaslonska postavitev vide oklica na zaslonu od roba do roba nudi novo komunikacijsko izkušnjo, ki vas bo še bolj približala za vas najpomembnejšim osebam.
One UI 3 je bil zasnovan z mislijo na uporabnika, zato vključuje tudi nove digitalne aplikacije za izboljšanje počutja, ki vam bodo pomagale prepoznati in izboljšati svoje navade. Medtem ko Samsung še naprej razvija Galaxy izkušnjo, bo One UI še dodatno posodobljen ob predstavitvi novih pametnih telefonov v začetku leta 2021.

Pin It on Pinterest

Share This