Družba Samsung Electronics na sejmu mobilne telefonije (MWC), ki od 27. februarja do 2. marca 2023 poteka v Barceloni v Španiji, predstavlja svoje najnovejše izdelke in storitve, vključno s pametnim telefonom Galaxy S23 Ultra in prenosnim računalnikom Galaxy Book3 Ultra. Obiskovalci Samsung razstavnega prostora lahko s pomočjo razstavljenih naprav iz prve roke poglobljeno in interaktivno doživijo najnovejše inovacije Samsung Galaxy.

Epska doživetja z zmogljivimi izdelki in storitvami
Najnovejše Samsung inovacije postavljajo nove standarde za vrhunske mobilne izkušnje, ki jih še izboljšuje ekosistem izdelkov in storitev. Na sejmu MWC 2023 Samsung predstavlja, kako serija Galaxy S23 uteleša zavezanost k vodilnim inovacijam v panogi, z epskimi izkušnjami zajemanja in ustvarjanja vsebin ter bolj ekološko ozaveščeno zasnovo.

Samsung razstavni prostor

Jedro inovacij telefona Samsung Galaxy Ultra je povezana izkušnja z razširjenim ekosistemom Galaxy. Obiskovalci lahko raziščejo brezhibne funkcije povezave med telefonom in računalnikom s povsem novim Galaxy Book3 Ultra, ki omogoča hitro in brezhibno preklapljanje med različnimi napravami, zasloni in operacijskimi sistemi. Obiskovalci sejma MWC lahko odkrijejo tudi najboljše Samsung storitve za boljše spanje s storitvijo Samsung Health na uri Galaxy Watch5, denarnico Samsung Wallet ter povezovanje in nadzor domačih naprav s storitvijo SmartThings. Raziščejo lahko tudi neskončne možnosti prilagajanja, ki so na voljo na napravah Galaxy z uporabniškim vmesnikom One UI 5.1 ali na zapestju z neštetimi pasovi ure, med katerimi lahko izbirajo.

Samsung na sejmu MWC tudi svojimi partnerji
Samsung verjame v odprto sodelovanje in razvoj z vodilnimi partnerji v panogi, da bi skupaj ustvarili najboljše izkušnje za svoje uporabnike. Zahvaljujoč temu pristopu, bodo obiskovalci letošnjega sejma MWC lahko zasledili Samsung naprave in storitve na razstavnih prostorih različnih partnerjev. Udeleženci lahko obiščejo avenijo Android in se seznanijo z ekološko ozaveščenimi materiali, uporabljenimi v seriji Galaxy S23. Prav tako bo Samsung del razstavnega prostora Qualcomm, kjer bodo obiskovalci lahko preverili vrhunsko zmogljivost telefona Galaxy S23 Ultra s povsem novo mobilno platformo Snapdragon 8 Gen 2 za Galaxy. Na razstavnem prostoru Samsung Display Booth bo prikazana vzdržljivost Samsung ultra tankega stekla (UTG), ki se uporablja pri telefonu Galaxy Z Fold4. Obiskovalci pa bodo lahko iz prve roke izkusili tudi tudi jasen in živahen dinamični zaslon AMOLED 2X, ki se uporablja v seriji Galaxy Book3.

Pin It on Pinterest

Share This