Samsung Electronics na kongresu Mobile World 2024 v Barceloni v Španiji predstavlja nove mobilne izkušnje z Galaxy AI, s poudarkom na Galaxy S24 seriji, ki utira pot v novo dobo mobilne umetne inteligence. Galaxy AI se bo razširil tudi po celotnem Samsung portfelju, vključno z inteligentnejšo produktivnostjo z Galaxy Book4 serijo, inteligentnim zdravjem z Galaxy Watch6 serijo in Galaxy Ring, ki bo prvič prikazan javno.

Zmogljivosti Galaxy AI bodo kmalu razširjene na obstoječe modele Galaxy, vključno z Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5 in Galaxy Tab S9 serijo ter z Galaxy S23 in S23 FE serijama. Poleg tega Samsung ponuja priložnost, da izboljšano produktivnost izkusite iz prve roke s serijo Galaxy Book4, ki bo na svetovnem trgu predstavljena od 26. februarja.

Samsung bo na sejmu MWC predstavil svojo linijo inteligentnega zdravja, ki uporabnikom ponuja še bolj prilagojene in brezhibne zdravstvene izkušnje s preoblikovalno močjo umetne inteligence v še več napravah. Kot del tega portfelja bo predstavljen Galaxy Ring kot nov zdravstveni pripomoček, ki poenostavlja vsakodnevno dobro počutje ter podpira pametnejše in bolj zdravo življenje prek bolj povezane digitalne platforme za dobro počutje – Samsung Health.

Samsung predstavlja tudi prihajajoče inteligentne zdravstvene funkcije. Funkcija My Vitality Score na primer ponuja personalizirane zdravstvene informacije na podlagi več dejavnikov, kot so spanje, aktivnost, srčni utrip in variabilnost srčnega utripa, funkcija Booster Card pa pomaga, da je vsak dan bolj zdrav, saj sledi vnaprej določenim ciljem in zagotavlja uporabne informacije. Prednosti teh funkcij si bodo obiskovalci lahko ogledali na urah Galaxy Watch6 serije, združenih s telefoni Galaxy S24, še preden bodo te funkcije kasneje letos na voljo javnosti.

Galaxy AI
Galaxy AI vključuje funkcije, kot je Sprotno prevajanje (Live Translate), ki ga poganja umetna inteligenca v napravi za dvosmerno prevajanje telefonskih klicev v realnem času, ki kljubuje jezikovnim oviram. Funkcija Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google) omogoča hitro in enostavno, bolj intuitivno iskanje za nova odkritja s preprosto gesto. Predstavljena bosta tudi funkcija Pomoč za zapiske (Note Assist), ki poenostavlja in ureja zapletena besedila, ter funkcija Generativno urejanje (Generative Edit), ki uporabniku omogoča prosto spreminjanje velikosti ali položaja predmetov na fotografijah za večjo ustvarjalno svobodo.

Pin It on Pinterest

Share This