Samsung je predstavil Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ in Galaxy S23, ki zaznamujejo novo dobo vrhunskega telefona Samsung Galaxy. Epska kamera telefona Samsung Galaxy daje uporabnikom več svobode pri raziskovanju njihove ustvarjalnosti, na primer pri snemanju resnično kinematografskih videoposnetkov posnetih s funkcijo Nightography preoblikovanih z umetno inteligenco. Mobilna platforma Snapdragon 8 Gen 2 za Galaxy prinaša vrhunsko izkušnjo, vključno z umetno inteligenco, mobilno igralno izkušnjo, pripravljeno na prihodnost, in zmogljivo vzdržljivo igranje iger z najhitrejšo mobilno grafiko na svetu. V Galaxy S23 Ultra vgrajeno pisalo S Pen, ki ga poznajo in obožujejo številni dolgoletni uporabniki telefonov Samsung Galaxy, ponuja več možnosti za produktivnost, beleženje zapiskov, hobije in drugo. Vse inovacije serije Galaxy S23, ki postavljajo nove standarde, zapakirane v osupljiv dizajn telefona, ki z več recikliranimi materiali kot katerikoli drug pametni telefon Samsung Galaxy izpolnjuje in nadgrajuje trajnostno zavezo podjetja.

Galaxy S23 Ultra se kot prvi telefon Samsung Galaxy ponaša z novim senzorjem 200 MP Adaptive Pixel. Za hkratno obdelavo več ravni visoke ločljivosti uporablja tehnologijo združevanja slikovnih pik. Ker so kamere za selfije za današnjo komunikacijo pomembnejše kot kdajkoli prej, Galaxy S23 serija uvaja hitro samodejno ostrenje in našo prvo kamero za selfije Super HDR, ki s 30 slik na sekundo poskoči na 60 slik na sekundo, za občutno boljše slike in videoposnetke na sprednji strani telefona.

Na novo zasnovana mikroarhitektura procesorja povečuje zmogljivosti Galaxy S23 serije za približno 30 odstotkov v primerjavi s Galaxy S22 serijo. Za zajemanje osupljivih fotografij pri šibki svetlobi so potrebni milijoni izračunov na sekundo, zato je bila zelo učinkovita arhitektura NPU v Samsung Galaxy optimizirana za 49 odstotkov, da bi uravnotežila zmogljivost in moč, hkrati pa z algoritmom umetne inteligence uporabnikom pomaga posneti epske fotografije in videoposnetke. Ena najpomembnejših izboljšav v Galaxy S23 seriji je optimiziran grafični procesor, ki je v primerjavi s Galaxy 22 serijo približno 41 odstotkov hitrejši in zasnovan posebej za zahtevne uporabnike.

Vsa ta moč je osnova za obsežen 17-centimetrski (6,8-palčni) zaslon Galaxy S23 Ultra z robovi in zmanjšano ukrivljenostjo, ki ustvarja večjo in bolj ravno površino za najboljšo vizualno izkušnjo na pametnem telefonu Samsung Galaxy. Edinstvena funkcija Samsung Galaxy Enhanced comfort uporabnikom omogoča prilagajanje barvnih tonov in ravni kontrasta, kar zmanjšuje obremenitev oči zaradi nočnega brskanja po zaslonu. Funkcija Vision booster se zdaj prilagaja pri treh stopnjah osvetlitve namesto dveh, da se bori proti svetlosti in bleščanju pri dnevni svetlobi.

Galaxy S23 serija je na voljo v štirih naravnih mat odtenkih: fantomsko črna, kremna, zelena in sivka.

Novi telefoni Galaxy S23 serije bodo pri operaterjih in trgovcih ter na spletni strani Samsung.com na voljo od 17. februarja 2023 in sicer po naslednjih priporočenih maloprodajnih cenah – Galaxy S23 Ultra od 1.399 EUR, Galaxy S23+ od 1.199 EUR in Galaxy S23 od 949 EUR.

Pametni telefoni iz Galaxy S23 serije bodo na voljo tudi v posebni ponudbi za prednaročilo, kjer ob nakupu ene od naprav prejmete model z dvojnim spominom za ceno osnovne različice, s prodajo starega telefona pa lahko dobite še 100 eur dodatnega bonusa.

Pin It on Pinterest

Share This