Samsung in upday sta združila moči in izdala Jaxon, povsem novo aplikacijo z eSports novicami. Aplikacija ljubiteljem eSportsa prinaša najnovejše eSports novice pa tudi novosti o naslovih iger, kot so League of Legends, Dota 2, Fortnite, CS: GO in Valorant. Jaxon je na voljo za prenos v Galaxy Store in Google Play Store.
Ker je eSports danes globalni fenomen, želijo oboževalci spremljati najnovejše novice in trende. Hkrati s povečanim apetitom po relevantni vsebini narašča tudi želja po vse širši in bolj raznoliki vsebini. Poleg spletnih prenosov turnirjev oziroma ligaških tekmovanj v eSportsu na Twitchu in na YouTubu si mnogi oboževalci želijo platformo, ki združuje in razvršča najbolj razburljive dogodke v svetu eSportsa. Zato je Samsung je v sodelovanju z aplikacijo upday razvil posodobljeno platformo za novice, ki oboževalcem ponuja najnovejše eSports novice in vsebine. Z aplikacijo Jaxon uporabniki ne dobijo samo pregleda nad vsemi relevantnimi novicami, temveč tudi skrbno izbrano vsebino, nad katero bdi izkušena uredniška ekipa.

Na aplikaciji Jaxon si oboževalci lahko ogledajo najnovejše vsebine, kot so komentarji, vznemirljive zgodbe o tekmah in ekskluzivni intervjuji iz iger, ki so jim všeč, kot so League of Legends, Fortnite, CS: GO, Dota 2 in Valorant.

Da bi uporabnike aplikacije Jaxon čim bolj približali dogajanju, Samsung in upday načrtujeta partnerstva z različnimi založniki iger in igralci iz eSports sveta. Tako bodo izbrani vplivneži, kot so Medic (League of Legends), AndersOnFire (CS: GO) in MitchMan (Valorant), na mesec izdelali vsak po dva ekskluzivna videa.

Uporabniki lahko prilagodijo način prikaza in vrsto novice tako, da sledijo kanalom svojih najljubših iger. Podobno velja za aktualni spletni prenos, ki zbira najpomembnejše eSports novice v celozaslonskem načinu in se osredotoča na videovsebino, ki si jo lahko ogledajo hitro, preprosto in fleksibilno. Prav tako lahko uporabniki izjemno preprosto, z eno samo kretnjo preklopijo na kanal svoje najljubše igre, kjer imajo dostop do ustreznih vsebin v razvrščenem in namenskem viru novic. Integrirana koledarska funkcija omogoča oboževalcem, da preverijo, kdaj se začne naslednji turnir ali kdaj igra priljubljena eSports zvezda.

Še ena posebnost aplikacije je istoimenski lik Jaxon. Namen vesoljskega lika je, da novice o videoigrah prikaže v novi luči. Jaxon bo v središču aplikacije in znamke kot oblikovni element, vplivnež za družbena omrežja, avtor, svetovalec in »offline« osebnost. Jaxon bo zmeraj delil svoje mnenje o aktualnih v eSports temah na zabaven in informativen način.

Pin It on Pinterest

Share This