Samsung je predstavil novo generacijo zložljivih pametnih telefonov, Galaxy Z Flip4 in Galaxy Z Fold4. Obe napravi odlikujejo prilagodljiva oblika, prilagojene izkušnje in nadgrajena zmogljivost. Sedaj že četrta generacija Galaxy Z serije še naprej odstopa od običajnega in prinaša nove, učinkovite interakcije za izboljšanje vsakdanjega življenja.


Galaxy Z Flip4
Galaxy Z Flip4 ponuja izboljšavo najljubših funkcij uporabnikov, zato je vrhunsko orodje za samoizražanje. Njegova kompaktna oblika, ki spominja na morsko školjko, ponuja edinstvena doživetja, ki jih ne omogoča noben drugi pametni telefon.
Videoposnetke snemajte prostoročno ali zajemajte celotne skupinske selfije pod različnimi koti, tako, da delno zložite Z Flip4 in aktivirate funkcijo FlexCam. V njih lahko uporabniki uživajo tudi v svojih najljubših aplikacijah. Zahvaljujoč partnerstvu podjetja Samsung s tehnološkim velikanom Meta je FlexCam optimizirana za najbolj priljubljene družbene platforme, vključno z Instagramom, WhatsAppom in Facebookom. Uporabniki lahko zdaj snemajo selfije v načinu Portret in si pri uporabi funkcije Quick Shot ogledajo predogled v dejanskem razmerju fotografije. Z nadgrajeno kamero, opremljeno s 65 odstotkov svetlejšim tipalom, ki ga poganja mobilna platforma Snapdragon® 8+ Gen 1, so fotografije in videoposnetki bolj ostri in stabilni – tako podnevi kot ponoči.
Z Flip4 je izdelan za prostoročno uporabo – ne da bi odprli telefon, lahko sedaj storite več. Kličite, odgovarjajte na sporočila in celo upravljajte pripomoček SmartThings Scene, vse to iz zunanjega zaslona.
S super hitrim polnjenjem, ki je zdaj podprto na Z Flip4, se telefon napolni do 50 odstotkov zmogljivosti baterije v približno 30 minutah, kar uporabnikom omogoča, da ostanejo neprekinjeno povezani.


Galaxy Z Fold4
Galaxy Z Fold4 je rezultat trajnih inovacij na področju pametnih telefonov Samsung Galaxy in najzmogljivejši pametni telefon podjetja Samsung doslej. Z Fold4 združuje strokovno znanje in izkušnje strokovnjakov podjetja Samsung na področju mobilne tehnologije. Tako je nastala naprava z večjo funkcionalnostjo, ne glede na to, ali je odprta, zaprta ali v načinu Flex. Poleg tega je prva naprava, ki že tovarniško vsebuje operacijski sistem Android 12L, posebno različico operacijskega sistema Android, ki jo je Google ustvaril za izkušnje z velikimi zasloni, vključno z zložljivimi napravami.
Večopravilnost na telefonu Z Fold4 je enostavnejša kot kdajkoli prej, zato lahko uporabniki tudi na poti opravijo več dela. Nova opravilna vrstica zagotavlja podobno postavitev kot na računalniku in omogoča dostop do priljubljenih in nedavnih aplikacij.
Partnerstvo podjetja Samsung z Googlom in Microsoftom dviguje večopravilnost na višjo raven. Googlove aplikacije, vključno s Chromom in Gmailom, zdaj podpirajo funkcijo povleci in spusti, kar uporabnikom omogoča hitro kopiranje in lepljenje povezav, fotografij in drugega iz ene aplikacije v drugo. S storitvijo Google Meet se lahko uporabniki zdaj povežejo z več ljudmi in uživajo v virtualnih skupnih dejavnostih, vključno s skupnim gledanjem videoposnetkov na YouTubu ali igranjem iger v videoklicu.
Microsoftov pisarniški paket Office in Outlook izkoriščata prednosti zložljivega zaslona in zagotavljata več informacij na zaslonu ter hitrejše načine interakcije z vsebino. Večopravilnost je dopolnjena s funkcionalnostjo pisala S Pen, ki omogoča risanje in beleženje na poti s priročnim shranjevanjem v stoječem ovitku s S Pen pisalom.
Galaxy Z Fold4 posname osupljive fotografije in videoposnetke z nadgrajenim širokim objektivom s 50 MP in objektivom s 30-kratno povečavo v prostoru. Različni načini kamere, vključno z večjo karto povečave, ki je aktivirana v načinu Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie, so prilagojeni tako, da izkoriščajo edinstven faktor oblike za večjo prilagodljivost zajemanja.
Vsebina na 19,3-centimetrskem oz. 7,6-palčnem glavnem zaslonu je s svetlejšim zaslonom, prilagodljivo frekvenco osveževanja 120 Hz in manj vidno kamero pod zaslonom (UDC) z novo razpršeno razporeditvijo podpikslov še bolj poglobljena in razločna.

Galaxy Z Flip4, Z Fold4 in Buds2 Pro so za prednaročilo na voljo od 10. avgusta dalje, od vključno 26. avgusta. Priporočena maloprodajna cena za Galaxy Z Flip4 je 1.159 €, za Galaxy Z Fold4 256GB 1.799 € in Galaxy Z Fold4 512GB 1.919 €.
V času prve prodaje modelov Galaxy Z Flip4 ali Galaxy Z Fold4 kupcem v Sloveniji nudijo posebno promocijsko ponudbo. Svojo staro mobilno napravo prodate Samsung odkupnem partnerju in tako pridobite možnost izplačila bonusa (dodatne denarne vrednosti) v višini 200,00 EUR ob nakupu Samsung Galaxy Z Fold4 oziroma 150,00 EUR pri nakupu Samsung Galaxy Z Flip4. Več informacij o ponudbi je na voljo na spletnem mestu samsung.com.

Pin It on Pinterest

Share This