Prihajata novi Samsung pametni uri Galaxy Watch6 in Galaxy Watch6 Classic. Serija Galaxy Watch6 združuje celostno zdravstveno ponudbo in visoko zmogljivost v prefinjenem in elegantnem dizajnu, ki se ponaša s tanjšim okvirjem, večjim in bolj živahnim zaslonom ter bolj interaktivnim uporabniškim vmesnikom. Oba modela uporabnikom omogočata tudi dostop do večjega nabora vsestranskih številčnic in novih možnosti paščkov, ki jim omogočajo, da izpolnijo svoje zastavljene cilje.

Uporabniku še bolj prilagojene smernice za bolj zdravo življenje – začenši s spanjem
Galaxy Watch6 serija ponuja pomembne informacije, ki lahko vodijo k pozitivnim spremembam 24 ur na dan in ponuja prilagojene ter uporabne nasvete, namige in spodbude. Osredotoča se na tri ključne elemente boljšega spanja: razumevanje osebnih vzorcev spanja, oblikovanje boljših navad in vzpostavitev spanju prijaznega okolja.

Na podlagi funkcionalnosti za spanje in dobro počutje ura Galaxy Watch6 zdaj ponuja poglobljeno analizo ocene spanja (Sleep Score Factors) – skupni čas spanja, cikel spanja, čas budnosti in telesno ter duševno regeneracijo, ki uporabnikom pomaga razumeti kakovost spanja vsako noč.

Fitnes funkcije so še bolj prilagojene, da bi uporabnike motivirale na njihovem potovanju. Funkcija, ki meri sestavo telesa Body Composition, s ključnimi telesnimi meritvami, kot so skeletne mišice, stopnja bazalnega metabolizma, delež vode in maščobe v telesu, zagotavlja popoln posnetek uporabnikovega telesa in telesne pripravljenosti ter ponuja prilagojen pristop za določanje ciljev.

Nova funkcija Personalized Heart Rate Zone analizira telesne zmogljivosti posameznika in določi pet optimalnih stopenj intenzivnosti teka, da bi uporabnikom pomagala določiti lastne cilje glede na njihove sposobnosti – od kurjenja maščob do visoko intenzivne vadbe.

Poleg spremljanja krvnega tlaka in elektrokardiograma funkcija HR Alert uporabnikom pomaga bolje razumeti zdravje srca, saj v ozadju zazna nenavadno visok ali nizek srčni utrip. Galaxy Watch6 uporabnikom omogoča tudi spremljanje temperature kože ponoči, kar prinaša dragocene podatke, vključno s spremljanjem menstrualnega cikla. Funkcija zaznavanja padca (Fall Detection) lahko zazna padec med vadbo, med mirovanjem ali celo med spanjem, če se uporabniku zgodi, da pade iz postelje. Ko je padec zaznan, ura samodejno opozori številko službe za pomoč v sili ali vnaprej izbrane stike.

Galaxy Watch6 in Watch6 Classic imata za 30 % tanjši okvir in za 15 % tanjši vrtljivi okvir, kar še poudari lepoto značilnega krožnega okvirja. Serija Galaxy Watch6 ima nove elegantne, interaktivne in informativne številčnice, ki kar najbolje izkoristijo velik zaslon, novi paščki, ki se pritrdijo z enim klikom, uporabnikom omogočajo preprosto kombiniranje in prilagajanje pasov ure.

Razpoložljivost
Galaxy Watch6 in Galaxy Watch6 Classic sta 26. julija, na voljo za prednaročilo v Sloveniji pri pooblaščenih partnerjih Samsung. Ob prednaročilu pametne ure Galaxy Watch6 ali Watch6 Classic prejmete v dar brezžične slušalke Galaxy Buds2. Na slovenskem trgu bosta napravi na voljo po priporočeni maloprodajni ceni od 419 EUR za Galaxy Watch6 Classic in 319 EUR za Galaxy Watch6.

Pin It on Pinterest

Share This