Na trg je prišel je Galaxy Tab S6 Lite (2024), elegantni tablični računalnik, ki je zasnovan za delo in zabavo. Galaxy Tab S6 Lite (2024) v kombinaciji z izjemno natančnim S Pen pisalom in z zanesljivo zmogljivostjo povečuje navdih, ideje in rezultate za študente, mlade strokovnjake in družine.

Z Galaxy Tab S6 Lite ima v osnovnem kompletu S Pen pisalo, ki je zasnovano tako, da ohranja udobje tudi pri dolgotrajnem držanju. Uporabniki bodo uživali v pisanju ali risanju s pisalom S Pen, ne glede na to, ali skicirajo v programu Samsung Notes ali zapisujejo svoje misli in to brez odklepanja tabličnega računalnika. Ker ne potrebujete ločenega polnilnika, je S Pen pisalo pripravljeno, kadar koli se pojavi ustvarjalnost.

Tablični računalnik Galaxy Tab S6 Lite (2024) ima elegantno zasnovo z vrhunskim kovinskim videzom, ki je na voljo v treh sodobnih barvah: oxford sivi, prosojni roza in mentol zeleni. Tablični računalnik je kompakten in lahek za večjo prenosljivost; različica Wi-Fi tehta le 465 g, če pa je opremljen z LTE, je teža 467 g. Poleg tega ima Galaxy Tab S6 Lite 26,4-centimetrski (10,4-palčni) zaslon in tanek, simetričen 9-milimetrski okvir, ki omogočata, da vsaka različica tablice zagotavlja prijetno izkušnjo gledanja.

Galaxy Tab S6 Lite (2024) poleg odličnih funkcij za produktivnost in zabavo ponuja tudi dolgo avtonomijo baterije, ki omogoča 14 ur neprekinjenega predvajanja videoposnetkov, kar uporabnikom zagotavlja zanesljivo napravo za uživanje v privlačni izkušnji gledanja in ustvarjalni svobodi. Ker lahko tablični računalnik brez težav preklaplja med aplikacijami, bodo uporabniki lahko izkusili tudi učinkovitejše večopravilnost.

Razpoložljivost
Galaxy Tab S6 Lite (2024) WIFI 4 + 64 GB je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni od 449,90 EUR, za Galaxy Tab S6 Lite 2024 LTE 4 + 64 GB pa od 509,90 EUR.

Pin It on Pinterest

Share This