Samsung je pred kratkim predstavil Galaxy SmartTag označevalnik, ki se uporablja skupaj s SmartThings Find aplikacijo. Aplikacija uporabnikom pomaga hitreje in lažje najti združljive Galaxy naprave – tudi kadar so te brez povezave. Dodatno, Galaxy SmartTag označevalnik zmogljivosti iskanja širi tudi na iskanje osebnih predmetov. Uporabniki lahko Galaxy SmartTag označevalnik enostavno namestijo na ključe ali denarnico, ta pa s pomočjo Bluetooth tehnologije Galaxy pametnemu telefonu sporoči lokacijo le teh.
Galaxy SmartTag se enostavno s samo nekaj kliki zažene prek SmartThings Find aplikacije na pametnem telefonu. Ko je možnost Galaxy SmartTag vklopljena, aplikacija uporabnika zaprosi, da na svoj seznam doda nov predmet za sledenje. Uporabniki za iskanje predmeta s Galaxy SmartTag napravo v uporabniškem vmesniku enostavno izberejo možnost »Obvesti me, ko se najde«. Ko je predmet najden, bo SmartThings Find aplikacija uporabniku poslala obvestilo.
V primeru, da je izgubljeni predmet v bližini, lahko uporabniki preprosto na pametnem telefonu izberejo možnost glasnega zvonjenja in sledijo zvoku melodije. Kadar je izgubljeni predmet izven dosega zvonjenja, lahko uporabniki, tudi kadar niso povezani na splet, uporabijo Galaxy Find omrežje in s pomočjo tega poiščejo osebni predmet. Ko bo označevalnik najden, bo ta v SmartThings Find aplikaciji uporabniku poslal podatke o lokaciji – vsi podatki pa so šifrirani in imajo visoko stopnjo zaščite. Poleg tega so zaščiteni tudi vsi osebni podatki na izgubljenem označevalniku in napravi, ki se uporablja za iskanje.
Galaxy SmartTag je opremljen tudi z zmogljivo baterijo, ki drži 300 dni. Baterijo je po izpraznitvi mogoče zamenjati.
Galaxy SmartTag označevalnik je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 34,90 evrov.

Pin It on Pinterest

Share This