Galaxy S22 Ultra združuje najboljše dveh zapuščin pametnih telefonov – neprekosljivo moč serije Note ter profesionalno kamero in zmogljivost serije S. S tem so postavili nov standard za vrhunske pametne telefone. Z vgrajenim pisalom S Pen, naprednimi zmožnostmi Nightography videa ter odlično življenjsko dobo baterije, ki zdrži več kot en dan, je Galaxy S22 Ultra najzmogljivejša naprava Ultra, kar jih je Samsung kdaj ustvaril.


Impresivni 6,8-palčni Dynamic AMOLED 2X zaslon oživi vse z osupljivimi podrobnostmi in je svetlejši kot kdaj koli prej. Je prvi model serije Galaxy S, ki je opremljen z najnovejšim 4nm procesorjem, ki poganja najnaprednejšo Samsung obdelavo umetne inteligence in tehnologije strojnega učenja. Ima tudi Wi-Fi 6E, ki je do dvakrat hitrejši od Wi-Fi 6. To pomeni, da lahko uživate v neprimerljivi zmogljivosti v vseh svojih najpogosteje uporabljenih aplikacijah, ne glede na to, ali igrate igre, se povezujete ali delate. Vsa ta energija deluje na zmogljivi bateriji Galaxy S22 Ultra, ki vam le z enim polnjenjem zagotavlja več kot ves dan uporabe.


S22 Ultra je opremljen s senzorjem slikovnih pik 2,4um. To je največji Samsung senzor slikovnih pik doslej, ki omogoča, da leče fotoaparata zajamejo več svetlobe in podatkov ter optimizirajo osvetlitev in podrobnosti video posnetkov. Poleg tega napredni objektiv Super Clear Glass pomaga snemati bolj jasne nočne videoposnetke brez odsevov. Medtem pa funkcija Auto Framing (samodejno kadriranje) zagotavlja, da kamera vedno ujame točno tistega, ki ga želite, ne glede na to, ali je to ena oseba ali deset.


Možnosti povečave dogajanje približajo kar 100-krat. Galaxy S22 Ultra je opremljen z novimi funkcijami podpore umetne inteligence, kot je portretni način, zasnovan tako, da je vsaka fotografija videti profesionalna.


Na voljo je po priporočeni maloprodajni ceni 1.349 €, model z 12 GB delovnega pomnilnika in 256 GB prostora za shranjevanje, za več prostora s 512 GB bo na voljo model po ceni 1.449 €. Naprava bo na voljo v naslednjih barvah in možnostih pomnilnika: fantomsko črna, fantomsko bela, zelena, bordo rdeča v modelih 256 in 512 GB spomina z 12 GB delovnega pomnilnika (RAM).

Pin It on Pinterest

Share This