Samsung je predstavil novo serijo Galaxy S21, ki prinaša bolj drzno zasnovo zadnjega dela in je opremljena z inteligentnim dinamičnim AMOLED 2X brezkončnim-O zaslonom s 120 Hz osveževanja, ta je že po tradiciji nov korak v evolucijo zaslonov in postavlja nove tehnološke mejnike. S21 ima zaslon z diagonalo15,75-centimetrov medtem ko ima večji Galaxy S21+ razširjeni zaslon z diagonalo 17,02- centimetrov in močnejšo baterijo.
Novi zaslon samodejno prilagaja hitrost osveževanja glede na prikazano vsebino, ne glede na to, ali uporabnik bere zapise na družbenih omrežjih ali gleda film. Zaslon je prijazen do oči, saj samodejno prilagaja filter modre svetlobe glede na uro in prikazano vsebino.
Nova serija Galaxy S21 pametnih telefonov prinaša na novo oblikovan zadnji del kjer so nameščene kamere sedaj imenovan Contour Cut, ki se odlično vključuje v samo elegantno zasnovo telefona in obenem daje videz drzne zasnove.
Trojček kamer profesionalnega razreda na zadnjem delu temelji na umetni inteligenci in je zasnovan za vse tiste priložnosti, ko želite imeti večji nadzor nad vsebino. Sistem kamer intuitivno oceni motiv in se mu prilagodi, tako da bo posnetek vedno popoln. V portretnem načinu kamera uporablja izboljšano 3D analizo, ki natančneje loči motiv od ozadja. Prav tako nudi možnosti za virtualno osvetlitev in učinke ozadja na podlagi umetne inteligence, da motiv še bolj izstopa. To je možno uporabiti tudi pri samoportretih. Za posnetke oddaljenih motivov je na voljo izboljšana vesoljska povečava, dodana pa je tudi Zoom Lock funkcija, ki zmanjšuje učinke tresenja rok in omogoča zajemanje jasnejših posnetkov pri povečavi do 30-krat. Poleg tega izboljšane možnosti obdelave fotografij omogočajo, da so posnetki, zajeti v temnem okolju, jasnejši in kakovostnejši.
Izboljšana 8K Snap funkcija omogoča snemanje kristalno jasnih 8K videoposnetkov. Ne glede na to, kako dinamični so pogoji, bo videoposnetek popoln s Super stabilnost funkcijo, ki samodejno optimizira snemanje med 30fps in 60fps v FHD ločljivosti. Nova Director’s View funkcija uporabnikom omogoča, da izberejo najboljši posnetek, medtem ko je z Vlogger View funkcijo sedaj mogoče med snemanjem preiti iz sprednje na glavno kamero in spremeniti kot snemanja.
Nova serija ima najnovejši in najnaprednejši procesor, ki je bil kadarkoli vključen pri Galaxy pametnih telefonih – tako zagotavlja večjo hitrost, energetsko učinkovitost ter napredne računalniške zmogljivosti s 5G povezljivostjo.
Nova Galaxy S21 in S21+ pametna telefona bosta na voljo v različnih barvah, vključno z novo fantomsko vijolično barvo. Vsaka naprava je tudi prevlečena z matiranim zaključkom, ki daje prefinjen videz in občutek. Novi pametni telefoni bodo na voljo od 29. januarja naprej. Priporočena maloprodajna cena za Galaxy S21 je 849 evrov (8/128 GB) in za Galaxy S21+ 1049 evrov (8/128 GB).

Pin It on Pinterest

Share This