Samsung Galaxy S21 FE 5G so prvič predstavili na dogodku CES 2022 v prvem tednu novega leta, sedaj pa ga že lahko kupite na slovenskih prodajnih mestih. Telefon, ki so ga v podjetju Samsung zasnovali za vse, ponuja najboljše funkcije serije S21. Je zmogljiv, s profesionalno kamero in odlično povezljivostjo.


Nov Galaxy S21 FE 5G nudi vrhunski, značilen dizajn. Ponuja vam več načinov, da se lahko izrazite, tudi z različnimi novimi modnimi barvami – nežne in klasične ali nevtralne, vse pa izpopolnijo vašo dnevno opravo. Hrbtna stran ima tudi matiran učinek in tako daje prefinjen zamegljen videz.


Tanko ohišje je debeline 7,9 mm, 6,4-inčni zaslon pa je zaščiten z najtrpežnejšim Gorilla® Glass Victus™ steklom. Na tisti »ups« scenarij, ko se telefon znajde na tleh, lahko pozabite. Odporen je tudi na vodo, saj zdrži približno 30 minut do 1,5, metra globine vode, zato naj vas kapljanje ali brizganje vode ne skrbi


Galaxy S21 FE 5G je zmogljiv, opremljen s super hitim procesorjem za aplikacije, odzivnost zaslona na dotik znaša 240 Hz, zato je igranje videoiger pravi užitek. Te so videti tekoče, zaradi hitrosti osveževanja 120 Hz, ki zagotavlja najvišjo ločljivost na zaslonu Dynamic AMOLED 2X.


S kamero bodo zadovoljni tako profesionalni kot amaterski fotografi, fotografije pa lahko hitro uredite in so že pripravljene za objavo na družabnih omrežjih. Sprednja kamera ima kar 32 MP, zato bodo vaši selfiji resnično popolni, vaše poteze poudarjene in izpopolnjene za najboljše slike na vseh vaših profilih. Zadnje kamere pa so 12 MP ultra široka kamera, širokokotna z 12 MP in 8 MP telefoto kamera. Nudi istočasno snemanje sprednje in zadnje kamere.


Odlično vzdržljiva je tudi 4500-miliamperurna baterija, ki deluje skupaj z energetsko učinkovitim zaslonom in procesorjem in zdrži ves dan, hkrati pa omogoča hitro polnjenje in se do 50 % napolni v le 30 minutah.


Pri pooblaščenih ponudnikih in trgovcih je na prodajnih policah od torka, 11. januarja 2022. Izbirate lahko med tremi barvnimi odtenki, in sicer: belo, grafitno in sivko. Priporočena maloprodajna cena znaša 749,90 €.

Pin It on Pinterest

Share This