Nova posebna različica Galaxy S20 pametnega telefona, imenovana Fan Edition (FE), je od danes na voljo tudi v Slovenji. Ta je nekoliko posodobljena verzija Galaxya S20, na voljo pa bo v ugodnejši cenovni ponudbi. Razlike med standardnim S20 in FE različico so predvsem v nekoliko novejši opremi. Najbolj izstopa velikosti zaslona , ta je pri FE nekoliko večji ( 6,5 palčni ) v AOLED izvedi s 120 Hz osveževanja, je pa povsem raven. Kamerski trio na zadnjem delu je nadgrajen z zmogljivejšim telefoto senzorjem, sedaj z 64MP. Nadgrajena pa je tudi prednja selfie kamera nameščena v odprtini zaslona, sedaj z 32MP. Samsung je novi S20 FE pametni telefon opremil s 4.500 mAH baterijo, nudi pa tudi Super hitro polnjenje s 25W.
Pripadnikom Z generacije je zelo pomembna tudi družbena odgovornost, zato ima Galaxy S20 FE poleg ostalih vnaprej nameščeno Samsung Global Goals aplikacijo, ki združuje uporabnike iz 170 držav in jim pomaga doseči skupne cilje do leta 2030. Zahvaljujoč Galaxy skupnosti in uporabi aplikacije je Samsung zbral že več kot milijon dolarjev donacij za Razvojni program Združenih narodov.
Samsung Galaxy S20 FE je na voljo v šestih trendovskih odtenkih z gladkim mat zaključkom, od velikih in drznih do subtilnih in klasičnih barv. Uporabniki lahko izbirajo med nebeško rdečo, nebeško oranžno, nebeško lila, nebeško zeleno, nebeško modro in nebeško belo barvo.

Pin It on Pinterest

Share This