Samsung je predstavil novo serijo Galaxy Note. Galaxy Note je prvič na voljo v dveh velikostih, kot Note10 v kompaktnejši izvedbi z diagonalo zaslona 16cm ( 6,3 palca ) in v večji izvedi, Note 10+, z diagonalo zaslona 17,2 cm ( 6,8 palca ). Galaxy Note10 je v obeh izvedbah, kot do sedanje serije opremljen s pisalom S Pen. Oblikovno ne prinaša veliko in z zaobljenimi stranskimi robovi sledi trenutnim hišnim trendom. Nekoliko izstopa le nova postavitev prednje, selfie kamere, ki je nameščena v odprtini na sredini v zgornjem delu zaslona.
Trojček kamer na zadnjem delu je nekoliko izboljšan komplet v snovi poznan že pri Galaxy S10. Glavna kamera z dvojno zaslonko in 12MP senzorjem, kamera za širokokotni zajem s 16 MP ter tele foto kamera z 12 MP senzorjem. Dodatno je Note10+ opremljen še s 3D TOF senzorjem za prostorski zajem. Prednja kamera je pri obeh izvedbah enaka, enojna z 10 MP senzorjem.
Note10 prinaša tudi novo zmogljivost S Pen pisala. Uporabniki s Samsung Notes lahko pretvorijo svoj rokopis direktno v digitalno besedilo, prilagodijo velikost svojega besedila ali ga izvozijo v najrazličnejše oblike za programe, kot je na primer Microsoft Word.S Pen pisalo z Bluetooth tehnologijo ima dodano funkcijo kretenj, imenovana Air actions, ki uporabnikom omogoča, da s kretnjami s S Pen pisalom upravljajo svojo napravo.
Galaxy Note10 razširja tudi zmogljivosti Samsung DeX postaje in uporabnikom omogoča enostavnejšo preklapljanje med pametnim telefonom in namizno izkušnjo, podobno izkušnji z namiznim računalnikom. S preprosto USB povezavo lahko prenašamo datoteke med napravami ter z miško in tipkovnico uporabljamo svoje najljubše mobilne aplikacije.
Z možnostmi LTE in 5G lahko uporabniki Note10 v celoti izkoristijo najvišje hitrosti prenosa. Galaxy Note 10 5G lahko izkorišča vso moč omrežja naslednje generacije.

Pin It on Pinterest

Share This